AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #1 Skrevet 23. november 2020 Hei! Jeg er ikke noe gourmetkokk så lurer på om jeg kan "overleve" med en stekeovn der undervarmen er kaputt? Alt annet fungerer fint, så syns det er veldig synd å skulle kaste den. Det viktigste nå mot jul er at jeg skal kunne bake med den (brune pinner, serinakaker ok). Vil varmluft fungere til dette? Kjenner at det vil svi litt for mye i lommeboka nå og skulle kjøpe en ny ovn med hjemkjøring og montering og alt.. takk på forhånd Anonymkode: 587c8...2af
AnonymBruker Skrevet 23. november 2020 #2 Skrevet 23. november 2020 Da bestiller du service/reparasjon fra reparatør på typen/merket stekeovn du har, og får fikset undervarmen, selvsagt. Lett å få fikset. Anonymkode: 9cd95...6f0
ukjentjente Skrevet 23. november 2020 #3 Skrevet 23. november 2020 Lurer på om varmluft kan fungere til slike type kaker
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå