Totalya Skrevet 4. august 2005 #1 Skrevet 4. august 2005 Jeg har en hodekål liggende. Noensom har tips til middag? Har kjøttdeig.
Gjest piaf Skrevet 4. august 2005 #2 Skrevet 4. august 2005 Kålruletter, kanskje? Hvis du har lyst på tradisjonell norsk mat, da. Eller kjøttkaker og kålstuing!
Arkana Skrevet 4. august 2005 #3 Skrevet 4. august 2005 Kålpudding (4 pers.) ¾ kg kål 1 ss sirup 1 ss smør 1 buljongterning 2 dl vann 400 g kjøttdeig ½ ts salt 1 krm pepper Finstrimle kålen og brun den i smør. Ringle sirup over. Smuldre inn buljong og spe med vann. Kok opp kålen og la den kjølne. Bland kjøttdeig, kål, kålsjy, salt og pepper til en deig som helles i en smurt ildfast form og stekes på nederste rille ved 175 grader i ca 40 minutter. Kokte poteter, gulrøtter og tomatsaus (gjerne med sjy fra formen) smaker godt til.
Totalya Skrevet 4. august 2005 Forfatter #4 Skrevet 4. august 2005 Takk for svar! Det ble kålruletter med kvit saus og poteter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå