AnonymBruker Skrevet 21. november 2020 #1 Skrevet 21. november 2020 Jeg prøver meg på brødbaking i leirgryte, men jeg får det ikke til. Brødet ser jo fint ut, men det blir som gummi inni! Når man tygger endrer det nesten ikke fasong, bare spretter ut igjen til opprinnelig form. Noen som har noen idéer på hva jeg gjør feil? Eltefritt brød, deigen har stått over natten, blitt brettet og stått et par timer til. 30 min i ovnen med lokk, ca 15min uten. Anonymkode: bb593...e93
mercury_ Skrevet 21. november 2020 #2 Skrevet 21. november 2020 Det vil få litt mer sånn surdeigskonsistens når du lager eltefritt brød. Det er jo en smakssak om man liker det eller ikke. Du kan bruke litt mindre vann i oppskriften neste gang, det vil hjelpe litt. Men det skal være ganske seigt altså.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå