Tvist Skrevet 19. november 2020 #1 Skrevet 19. november 2020 Jeg vil lage kransekakestenger i år, og vil gjerne sende noen til venner i posten, holder de seg lenge nok i romtemperatur uten å bli harde/gamle?
Gjest Føsleguri Skrevet 19. november 2020 #2 Skrevet 19. november 2020 Kjøpekransekake har iflg denne lenken en holdbarhet på 12 dager i romtemperatur https://kolonial.no/produkter/25817-kransekakebakeren-kransekake-18-ringer/ Mens den har 28 dager holdbarhet iflg denne lenken: https://no.ehandel.com/artikler/baker-2000-kransekaker-om-dagen-slik-handterer-de-logistikken/381646
Tvist Skrevet 20. november 2020 Forfatter #3 Skrevet 20. november 2020 12 timer siden, Føsleguri skrev: Kjøpekransekake har iflg denne lenken en holdbarhet på 12 dager i romtemperatur https://kolonial.no/produkter/25817-kransekakebakeren-kransekake-18-ringer/ Mens den har 28 dager holdbarhet iflg denne lenken: https://no.ehandel.com/artikler/baker-2000-kransekaker-om-dagen-slik-handterer-de-logistikken/381646 Takk. Ser det, men de har konserveringsmidler, og det har jo ikke jeg...
Gjest Føsleguri Skrevet 20. november 2020 #4 Skrevet 20. november 2020 5 minutter siden, Tvist skrev: Takk. Ser det, men de har konserveringsmidler, og det har jo ikke jeg... Jeg har aldri bakt kransekake, men moren min har gjort det og den holdt seg lenge. Den ble aldri fryst, men holdt seg likevel til etter jul.
Tvist Skrevet 20. november 2020 Forfatter #5 Skrevet 20. november 2020 13 minutter siden, Føsleguri skrev: Jeg har aldri bakt kransekake, men moren min har gjort det og den holdt seg lenge. Den ble aldri fryst, men holdt seg likevel til etter jul. ok, takk. Da gjør jeg et forsøk med å sende det, litt nærmere jul.
Gjest Føsleguri Skrevet 20. november 2020 #6 Skrevet 20. november 2020 3 minutter siden, Tvist skrev: ok, takk. Da gjør jeg et forsøk med å sende det, litt nærmere jul. Jeg tror ikke den blir dårlig, men den kan bli tørr. Da er visst trikset å fryse den, da blir den seig igjen.
Tvist Skrevet 20. november 2020 Forfatter #7 Skrevet 20. november 2020 1 time siden, Føsleguri skrev: Jeg tror ikke den blir dårlig, men den kan bli tørr. Da er visst trikset å fryse den, da blir den seig igjen. Takk for tips.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå