meelissa Skrevet 17. november 2020 #1 Skrevet 17. november 2020 https://www.wik-walsoe.no/products/medium-bolle-1 Hei! Begynte å samle på dette serviset i fjor og fikk en slik skål. Ser det finnes en som heter «dyp tallerken» også. Hvilken av disse ville dere brukt som grøtskål? https://www.wik-walsoe.no/products/dyp-tallerken-13
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #2 Skrevet 17. november 2020 Jeg foretrekker slike som i link 1 til grøt.....og suppe og pasta og frokostblanding og 🤔 Anonymkode: 341c1...c5a
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #3 Skrevet 17. november 2020 Jeg foretrekker som i link 2 mtp. størrelse, men synes den i link 1 ser finere ut. Anonymkode: 31a0e...55c 1
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #4 Skrevet 17. november 2020 Jeg foretrekker dype tallerkner (altså link nr. 2). Utrolig pent servise! Fikk egentlig litt lyst på det selv ... Anonymkode: d3056...787
meelissa Skrevet 18. november 2020 Forfatter #5 Skrevet 18. november 2020 Takk for svar dere! Ble ikke noe klokere, men😂 enig at det er et veldig flott servise! Ønsker meg jo alt til slutt, så sånn sett har det vel ikke så mye å si hva jeg bruker til hva nå i starten
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå