AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #1 Skrevet 16. november 2020 Klarte å ta feil av agurk og squash på butikken (jeg skylder på ammetåka). Men vil jo bruke squashen! Aldri brukt det før, så lurte på hva dere bruker det til og hvordan det tilberedes? 😄 Anonymkode: cb2ac...bd5
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #2 Skrevet 16. november 2020 Spis den rå, akkurat som agurken. Du kan også bake den. Anonymkode: 56241...bff
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #3 Skrevet 16. november 2020 Jeg bruker den ofte som erstatning for pasta. Skjærer den opp med ostehøvel, før jeg deretter tar kniven og lager tynnere remser. Steker med pesto-saus Anonymkode: 7b0db...a8b 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #4 Skrevet 16. november 2020 En klassiker er å hule ut de mye delene av squashen, etter å ha halvert den på langs. Så kan den fylles med hva som helst du ville fylt paprika med, litt ost på toppen og så stekes/gratineres i stekeovnen. Anonymkode: 4c0c3...9f0 1
Jytte Skrevet 16. november 2020 #5 Skrevet 16. november 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Klarte å ta feil av agurk og squash på butikken (jeg skylder på ammetåka). Men vil jo bruke squashen! Aldri brukt det før, så lurte på hva dere bruker det til og hvordan det tilberedes? 😄 Anonymkode: cb2ac...bd5 Du kan lage pasta av den eller bare steke den i skiver som tilbehør til f.eks. kjøtt. Den er veldig anvendelig, til f.eks. lasagne (bruk ostehøvel, i stedet for pastaplater). Ovnsbakt med kjøttsaus og ost på toppen, er bedre enn pizza og også god lunken eller dagen etter.
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #6 Skrevet 16. november 2020 Squash passer ypperlig i litt lette vegetar-retter med pasta. F.eks pasta med tomat, squash, fetaost og basilikum. Ellers liker jeg hvitløksmarinerte scampi og squash i kremet saus. Anonymkode: e3da5...ada
~umulia~ Skrevet 16. november 2020 #7 Skrevet 16. november 2020 Stek den sammen med andre grønnsaker (paprika, løk, brokkoli el.), kjempegodt til feks kylling. 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #9 Skrevet 16. november 2020 Just now, elien said: Den er også veldig god i omelett Det har jeg veldig vanskelig for å tro. Anonymkode: 4c0c3...9f0
elien Skrevet 16. november 2020 #10 Skrevet 16. november 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Det har jeg veldig vanskelig for å tro. Anonymkode: 4c0c3...9f0 Jeg har brukt den i omelett i flere år, skjærer den i terninger og steker med løk, paprika, purre og noe protein. Prøv da vel 1
Brunhilde Skrevet 18. november 2020 #11 Skrevet 18. november 2020 Jeg syns squash er godt rå i salat eller stekt i wok.
LittDiva Skrevet 18. november 2020 #12 Skrevet 18. november 2020 Rasper den med i mye av middagsmaten. Pastasaus, dal, tomatsuppe. Ovnstekte grønnsaker: bare hiver terninger av squash oppi. 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2020 #13 Skrevet 18. november 2020 Skjærer den i biter og bruker den i det meste; pasta, gryteretter, lasagne, supper, osv. Anonymkode: 190bf...318
AnonymBruker Skrevet 19. november 2020 #14 Skrevet 19. november 2020 Enten erstatning til pasta (eller blandet med for økt volum, men færre kalorier), eller jeg huler den ut med skje, og steker innholdet med feks linser eller kikerter, hakkede tomater og krydder, strør på ost, og gratinerer i ovnen. Anonymkode: f1a33...84f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå