AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #1 Del Skrevet 16. november 2020 Vi har fått oss brødbakemaskin og er helfrelst. Hva er din beste smakstilsetning i brød? Vi har hittil kun prøvd med honning. Anonymkode: a8bc1...905 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #2 Del Skrevet 16. november 2020 Frø av alle slag, linfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner, chiafrø. Du kan gjerne legge de litt i bløt før du har de oppi, da fester de seg bedre til deigen. Og såklart havregryn Anonymkode: 346e9...f27 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #3 Del Skrevet 16. november 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Frø av alle slag, linfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner, chiafrø. Du kan gjerne legge de litt i bløt før du har de oppi, da fester de seg bedre til deigen. Og såklart havregryn Anonymkode: 346e9...f27 Chiafrø har vi oppi allerede. Da holder jo brødet seg ferskt så mye lenger. 😊 Ts Anonymkode: a8bc1...905 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #4 Del Skrevet 16. november 2020 Gulrotbrød 😋 Anonymkode: e299b...3b2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #5 Del Skrevet 16. november 2020 Ja, det blir både litt tyggemotstand og saftig bakst. Nam Anonymkode: 346e9...f27 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emet Skrevet 16. november 2020 #6 Del Skrevet 16. november 2020 Mørkt øl og bittelitt brunt sukker, kjempegodt til brunost foreksempel 😃 Surdeig er åså en god smakstilsetning, du trenger ikke mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #7 Del Skrevet 16. november 2020 Premisset er feil. Nøytral smak på brødet passer til enhver type pålegg. Anonymkode: fd5ee...565 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 16. november 2020 #8 Del Skrevet 16. november 2020 'Aldri prøvd, men kefir kanskje? Pluss en del frø som nevnt over og en smaksnøytral olje eller helst smeltet meierismør. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #9 Del Skrevet 17. november 2020 Puffet havre gir en helt utrolig god smak i brød. Anonymkode: 9d536...e4d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #10 Del Skrevet 17. november 2020 Jeg syns sesamfrø i brød gir veldig god smak på skorpa. Anonymkode: f8b43...94e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #11 Del Skrevet 17. november 2020 Brødkrydder https://butikk.verdensmat.no/produktkategori/krydder/brodkrydder/ Anonymkode: 5c677...c5b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #12 Del Skrevet 17. november 2020 En venn lager ekstremt gode grytebrød med pesto og ost inni deigen. Kan lett gomle på brødet som det er uten noe annet på. Anonymkode: 795ea...088 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Måndagsbarn Skrevet 17. november 2020 #13 Del Skrevet 17. november 2020 Nøtter og tranebær og havregryn for müslibrød, nøtter alene, øl som noen har nevnt over her - blir veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #14 Del Skrevet 17. november 2020 1 weetabrix istedenfor kli gir god smak. Men det er eltingen som gir smaken 👌 Anonymkode: 8ff58...f31 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. november 2020 #15 Del Skrevet 19. november 2020 Hakkede valnøtter er nydelig synes jeg. Anonymkode: c30bd...414 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå