AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #1 Skrevet 14. november 2020 Tenkte å lage risotto med sopp til uka og servere til venninner. Bør jeg ha noe ved siden av, eller er det en rett i seg selv? Anonymkode: 24d5a...e3a
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #2 Skrevet 14. november 2020 Ville hatt en salat ved siden av i det minste Anonymkode: 956e8...06a
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #3 Skrevet 14. november 2020 Kan være en rett i seg selv. Særlig om midt i uka uten spesiell anledning. Jeg lager noen ganger med sprøstekt spekeskine. Legger bare skinkene på rista i stekeovnen og med bakepapir under (for fettet). Disse blir så tynne, sprø og tasty. Legger et par skinker i kryss over risottoen. Kan evt knuses. Anonymkode: 29f89...88c
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #4 Skrevet 14. november 2020 Server med stekt laks til. Anonymkode: df460...5db
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #5 Skrevet 14. november 2020 Vi har sopprisotto sammen med baconsurret kyllingfilet og stekt asparges. Skikkelig helgemiddag Anonymkode: a17a3...585
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #6 Skrevet 14. november 2020 Det er absolutt en rett for seg selv her i hus Anonymkode: a25c8...18e
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #7 Skrevet 14. november 2020 fikk sopprisotto med andeconfit (biter strimlet oppå risottoen) på Kreo/Mo i Rana forleden. Nydelig kombo, og mer enn nok for full middag. Andeconfit er lettvint å varme og godt som bare det! https://www.osteriakreo.no/meny Anonymkode: 09e34...c23
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #8 Skrevet 14. november 2020 Salat synes jeg ikke passer til... Jeg pleier servere kantarell-risotto med godt brød og grønne, hele asparges ved siden av (asparges stekes i panna med smør og havsalt, ikke for lenge - skal være litt crunchy) Anonymkode: 083ee...8ef 1
onyx Skrevet 14. november 2020 #9 Skrevet 14. november 2020 Bare risotto går, men er ikke noe jeg ville spist slik alene uten enten forrett eller med mer grønnsaker til risottoen. Sopprisotto er jo kjempegodt, spesielt med steinsopp. Det er også godt med ovnsbakt gresskar, rosenkål og sprø baconbiter til. 1
AnonymBruker Skrevet 15. november 2020 #10 Skrevet 15. november 2020 Vi har gjerne kylling til. Elsker risotto, men synes det blir for mektig alene til hovedrett. Som forrett eller til lunsj spiser jeg gjerne "bare" risotto. Anonymkode: 4e9a6...f74
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå