Gå til innhold

Sprø svor


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har alltid en ribbemiddag i november og dette er helga. Har laget ribbe i mange år, og følger alle triksene i boka. Men får aldri svoren som jeg ser på sosiale medier! Dvs, deler av svoren blir poppet og sprø, men si at det er 75% som blir slik, og den siste 25% får aldri poppet. Og da blir jo resten evt svidd om man skal vente. 
hvordan klarer dere andre å steke ribba så jevnt at alt popper?

Anonymkode: d21c4...544

Skrevet

Ingen med tips? Må jeg klare meg med 75% sprøtt i år også?

Anonymkode: d21c4...544

Skrevet

Aldri hatt det problemet, sørger for at ribba ligger sånn at fettet renner ned i formen, og ikke samler seg i "fordypninger" i ribba.

Anonymkode: aecce...6ea

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...