AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #1 Skrevet 14. november 2020 Vi har alltid en ribbemiddag i november og dette er helga. Har laget ribbe i mange år, og følger alle triksene i boka. Men får aldri svoren som jeg ser på sosiale medier! Dvs, deler av svoren blir poppet og sprø, men si at det er 75% som blir slik, og den siste 25% får aldri poppet. Og da blir jo resten evt svidd om man skal vente. hvordan klarer dere andre å steke ribba så jevnt at alt popper? Anonymkode: d21c4...544
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #2 Skrevet 14. november 2020 Ingen med tips? Må jeg klare meg med 75% sprøtt i år også? Anonymkode: d21c4...544
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #3 Skrevet 14. november 2020 Da bruker du noe sånt, på de bitene som ikke har puffet opp. https://www.clasohlson.com/no/Coline-gassbrenner-/p/Pr441685000 Anonymkode: aedac...fb0
AnonymBruker Skrevet 14. november 2020 #4 Skrevet 14. november 2020 Aldri hatt det problemet, sørger for at ribba ligger sånn at fettet renner ned i formen, og ikke samler seg i "fordypninger" i ribba. Anonymkode: aecce...6ea 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå