AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #1 Skrevet 13. november 2020 Trenger å lære et par triks da jeg kun kan basic ting. Anonymkode: b0b92...19d
Lauv Skrevet 13. november 2020 #2 Skrevet 13. november 2020 Krydder. Ett tips er jo egentlig helt umulig. 3
Gjest Føsleguri Skrevet 13. november 2020 #3 Skrevet 13. november 2020 Jeg lager stort sett mat fra bunnen av og da er løk en av de viktigste ingrediensene. Og selvsagt krydder.
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #4 Skrevet 13. november 2020 ekte smør Anonymkode: 7795f...ecc 4
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #6 Skrevet 13. november 2020 Les boken «Salt, acid, fat, heat» Anonymkode: 59b48...83f 6
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #9 Skrevet 13. november 2020 Kremfløte Anonymkode: bfa11...5ff 1
Jaybird Skrevet 13. november 2020 #11 Skrevet 13. november 2020 13 minutter siden, AnonymBruker said: Trenger å lære et par triks da jeg kun kan basic ting. Anonymkode: b0b92...19d Gjær, grei temperatur (ikke så høy at du dreper gjæren), tålmodighet. Det skal jo ikke så mye mer til etter min erfaring, blir knallbra resultat. 2
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #12 Skrevet 13. november 2020 Sauser, supper, gryter: Smak til tilslutt og tilsett salt, evt litt sukker men viktigst av alt litt friskpresset sitron for å få riktig balanse mellom salt, syre, sødme og bitterhet. Sitronen er superviktig for å få fram andre smaker og balansere en rett, særlig om den har litt fett i seg. Anonymkode: 6c2cc...6e4 6
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #13 Skrevet 13. november 2020 Burde kanskje heller skrevet "ta måten til et nytt nivå" eller noe. For vet selvfølgelig at gjær og bakepulver fysisk hever maten 😂 HI Anonymkode: b0b92...19d 4
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #14 Skrevet 13. november 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sauser, supper, gryter: Smak til tilslutt og tilsett salt, evt litt sukker men viktigst av alt litt friskpresset sitron for å få riktig balanse mellom salt, syre, sødme og bitterhet. Sitronen er superviktig for å få fram andre smaker og balansere en rett, særlig om den har litt fett i seg. Anonymkode: 6c2cc...6e4 Tusen takk, det er akkurat slike tips jeg er ute etter 🤩 HI Anonymkode: b0b92...19d 3
Lønnesirup01 Skrevet 13. november 2020 #15 Skrevet 13. november 2020 Heve til nytt nivå - da vil jeg si krydder og tid. Teknisk sett to ting, men det er viktig. Jeg lager en del retter i slow cooker eller jerngryte, og lar det stå lenge. Selve tilberedningen er ofte ukomplisert, du må bare ha de rette ingrediensene og tålmodighet. For en skikkelig god kraft og skikkelig god smak på kjøttet, så skal det ligge og ta til seg smakene,
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #16 Skrevet 13. november 2020 Det er dumt du har skrevet at man skal fortelle om sitt ENE beste tips, det er umulig å velge. Du burde lage en ny tråd hvor du spør om tips generelt, da vil du få masse tips! Nå gidder man ikke svare fordi det ikke er mulig å fortelle om ett tips. Matlaging er enkelt, men komplekst. Enkelt fordi prinsippene er like nesten uansett hva du lager, men komplekst fordi det handler om en helhet satt sammen av mange komponenter. Det viktigste er bl.a.: Temperatur Smakssetting Tekstur Syre Sødme Presentasjon Renhold Datostempling Sunnhet Tid .... Altså, alt må stemme for å få god mat, man kannikke velge. Anonymkode: c7f40...ca1
Danseskjørt Skrevet 13. november 2020 #17 Skrevet 13. november 2020 Ekte smør og krydder. Ups ble visst to ting det🙊
Gjest Villfisker Skrevet 13. november 2020 #18 Skrevet 13. november 2020 Bruk høyere kvalitet på råvarene. Smaker alltid best. Særlig kjøtt 🙂
AnonymBruker Skrevet 13. november 2020 #19 Skrevet 13. november 2020 Hvis vi kun kan komme med ett tips, vil jeg si: salt Ikke for mye, men heller ikke for lite. Salt bringer frem smakene i maten. Anonymkode: d05b5...5d8 6
Gjest Villfisker Skrevet 13. november 2020 #20 Skrevet 13. november 2020 (endret) 6 minutter siden, Tuttifrutt skrev: Ekte smør og krydder. Ups ble visst to ting det🙊 Enig. Dårlig krydder smaker som om man har rester av sand i munnen. Endret 13. november 2020 av Villfisker
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå