mabe Skrevet 2. august 2005 #1 Skrevet 2. august 2005 Må snart bestille bryllupskake i Oslo, men er i tvil hvor jeg skal bestille fra...Noen som har gode tips?
Lassie Skrevet 2. august 2005 #2 Skrevet 2. august 2005 Baker Hansen lager flere forskjellige, med dertil varierende priser. Jeg synes kanskje de er litt dyre, men jeg vet ikke hvordan de er i forhold til andre. Ellers har jeg hørt mye bra om Pascal da, men de er vel også ganske dyre. Hva med å lage selv?
vackraflickan Skrevet 3. august 2005 #3 Skrevet 3. august 2005 http://www.sverreskonditori.no/sverre.htm Her er det meget god service. I tillegg har Pascal veldig gode kaker.
mabe Skrevet 3. august 2005 Forfatter #4 Skrevet 3. august 2005 Skal se nærmere på Sverre Sætre! Ser bra ut! Har hørt at Pascal bruker frosne kakebunner o.l til bryllupskakene sine. Ble litt skeptisk...
tøydukke Anna Skrevet 3. august 2005 #5 Skrevet 3. august 2005 Vi hadde kake herfra http://www.nobelconditori.no/ og var superfornøyde! Vi hadde moussekake, 2 etg med Black & White sjokolademousse og en med bringebær og pasjonsfrukt og alle skrøt av både utseende og smak!
LilleMy Skrevet 3. august 2005 #6 Skrevet 3. august 2005 (endret) Vi hadde 9, eller var det 7 etasjers fra Pasqual, den var sinnsykt god (pasjonsfrukt mouse) - rubbel og bit ble spist. Endret 3. august 2005 av LilleMy
Gjest Gjest Skrevet 4. august 2005 #7 Skrevet 4. august 2005 Tror det er helt vanlig å bruke frosne kakebunner! Min bror er kokk - jobber som baker på et hotell - han sier at en ALLTID skal fryse bunner til bløtekaker - da blir de MYE bedre!!! Fastere og ikke så tørre tror jeg. Og lettere å få fine
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå