AnonymBruker Skrevet 11. november 2020 #1 Skrevet 11. november 2020 Er det noen som først lager maten. Også varmer opp en gang til. Får så å varme opp en tredje gang? Er det farlig? Anonymkode: b39e3...dd2
AnonymBruker Skrevet 11. november 2020 #2 Skrevet 11. november 2020 Kommer litt an på hva slags mat det er. Hadde ikke gjort det med pasta eller ris, er det snakk om saus, gryterett eller noe sånt hadde jeg gjort det (gjort det flere ganger tildigere) Anonymkode: 4dba7...560
AnonymBruker Skrevet 11. november 2020 #4 Skrevet 11. november 2020 Lager posjoner og varmer opp. Varmer ikke opp hele gryta flere ganger Anonymkode: 5d182...634 2
AnonymBruker Skrevet 11. november 2020 #5 Skrevet 11. november 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Kjøtt Anonymkode: b39e3...dd2 Ja, det hadde jeg gjort. Altså varmet opp igjen. Men til senere kan det være lurt å dele opp, så varmer du bare biten du skal ha Anonymkode: 4dba7...560
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå