Gå til innhold

Rundstykker til ertesuppe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har forslag til oppskrift på rundstykker som skal serveres ved siden av rundstykker? Eneste "kravet" er at de ikke skal være fine....

Videoannonse
Annonse
Skrevet
21 timer siden, rampeguri skrev:

Noen som har forslag til oppskrift på rundstykker som skal serveres ved siden av rundstykker? Eneste "kravet" er at de ikke skal være fine....

Grove rundstykker....  Og hvis de rundstykkene som skal være hovedretten er runde, så kan du jo f.eks lage tilbehørs-rundstykkene litt avlange 😄

Anonymkode: 1593a...f6e

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Har en enkel oppskrift fra "gamle dager" i hodet. Egentlig er det en brødoppskrift, men går greit til rundstykker. 

50 % hvetemel

25 % sammalt rug, grov (fin går også, men deigen blir mer klissete)

25 % sammalt hvete, grov

25-50 gram gjær

1 ss salt per brød (cirka 800 gram deig)

1,5 ss olje til cirka 800 gram mel

Ev. par dl. kruskakli

Vann, ev. med litt melk til deigen kan eltes og skiller seg fra bollen. Hvis du ikke baker for hånd, husker jeg ikke mengden væske, men det er bare å sammenligne med andre oppskrifter. 

 

Endret av Jytte

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...