Gå til innhold

Kan jeg bruke melis i risengrynsgrøt?!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er tom for sukker, har kokt opp risengrynsgrøt men den må være søt!!kan jeg bruke melis?

Anonymkode: 74286...e7b

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

LOL

Anonymkode: f1049...0c6

  • Liker 1
Skrevet

Ja, så lenger du bruker vekt og ikke volum. 

  • Liker 1
Skrevet

Ja, er ikke melis bare pulverisert sukker da?

Anonymkode: 110fa...e26

  • Liker 3
Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ja, er ikke melis bare pulverisert sukker da?

Anonymkode: 110fa...e26

Nei faktisk ikke. Det er sukker+stivelse !(stort sett potetmel!)

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, nocebo skrev:

Nei faktisk ikke. Det er sukker+stivelse !(stort sett potetmel!)

2% potetstivelse står det på Dansukker sin. Stort sett finmalt sukker med andre ord :jepp:

  • Liker 4
Skrevet

Det går fint. Så lenge du har brukt helmelk i grøten 😀😊

Hvis du har brukt SKUMMET MELK, da kan INGENTING redde grøten!

Anonymkode: dd8b5...81f

  • Liker 3
Gjest Anonymus Notarius
Skrevet

Det går bra. Men det er litt stivelse i melis, så grøten kan bli litt tjukkere av det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...