AnonymBruker Skrevet 10. november 2020 #1 Skrevet 10. november 2020 Er tom for sukker, har kokt opp risengrynsgrøt men den må være søt!!kan jeg bruke melis? Anonymkode: 74286...e7b 1
Tiuren Skrevet 10. november 2020 #3 Skrevet 10. november 2020 Ja, så lenger du bruker vekt og ikke volum. 1
AnonymBruker Skrevet 10. november 2020 #4 Skrevet 10. november 2020 Ja, er ikke melis bare pulverisert sukker da? Anonymkode: 110fa...e26 3
nocebo Skrevet 11. november 2020 #6 Skrevet 11. november 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Ja, er ikke melis bare pulverisert sukker da? Anonymkode: 110fa...e26 Nei faktisk ikke. Det er sukker+stivelse !(stort sett potetmel!) 1
Rumle Skrevet 11. november 2020 #7 Skrevet 11. november 2020 1 minutt siden, nocebo skrev: Nei faktisk ikke. Det er sukker+stivelse !(stort sett potetmel!) 2% potetstivelse står det på Dansukker sin. Stort sett finmalt sukker med andre ord 4
AnonymBruker Skrevet 11. november 2020 #8 Skrevet 11. november 2020 Det går fint. Så lenge du har brukt helmelk i grøten 😀😊 Hvis du har brukt SKUMMET MELK, da kan INGENTING redde grøten! Anonymkode: dd8b5...81f 3
Gjest Anonymus Notarius Skrevet 11. november 2020 #9 Skrevet 11. november 2020 Det går bra. Men det er litt stivelse i melis, så grøten kan bli litt tjukkere av det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå