AnonymBruker Skrevet 9. november 2020 #1 Del Skrevet 9. november 2020 Evt en av de? Anonymkode: 97ca0...557 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. november 2020 #2 Del Skrevet 9. november 2020 55 minutter siden, AnonymBruker said: Evt en av de? Anonymkode: 97ca0...557 fleste sauser kan fryses, men Bearnaise og holandaise er vriene å varme opp - skiller seg lett aioli trenger vel ikke fryses - har god holdbarhet, blir jo bedre og bedre av å stå :) Anonymkode: 7fc60...d56 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. november 2020 #3 Del Skrevet 9. november 2020 Majoneslignende ting, som aioli, skiller seg om de fryses. Saus? Det er så mangt. Anonymkode: e3544...1a3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå