Gå til innhold

Kan man fryse saus og aioli?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

55 minutter siden, AnonymBruker said:

Evt en av de?

Anonymkode: 97ca0...557

fleste sauser kan fryses, men Bearnaise og holandaise er vriene å varme opp - skiller seg lett

aioli trenger vel ikke fryses - har god holdbarhet, blir jo bedre og bedre av å stå :)

 

 

Anonymkode: 7fc60...d56

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Majoneslignende ting, som aioli, skiller seg om de fryses.

Saus? Det er så mangt.

Anonymkode: e3544...1a3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...