Gå til innhold

er kjøtt egentlig bære krafig


Anbefalte innlegg

Skrevet

har dere noen argumenter for at kjøtt er bærekraftig eller hvorfor det ikke er bårekraftig?

Anonymkode: 787ab...ed2

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Seint ute med skolestilen?

Anonymkode: 73625...0b2

  • Liker 4
Skrevet

Fordi kuer spiser veldig veldig veldig mye. Så man trenger mer resusser på å fete opp kuene en å Mette mennesker. Kanskje du skal se på cowspiracy?

  • Liker 1
Skrevet

Mot er vel at hvis man dyrker dyremat fremfor menneskemat så får man færre kalorier per kvadrat 

For er at det er mye areal man ikke kan dyrke menneskemat på, men gress og beite går fint, og da kan disse arealene også brukes til menneskemat

Anonymkode: 4838b...82a

  • Liker 2
Skrevet

Fordi man kan mette veldig mange flere på planteprodukter i forhold til kjøtt. Et dyr trenger mye mat og ikke minst vann før det kan slaktes. Ja man bruker vann i planteverdenen også, men igjen, er det jo planter plante eter dyra skal spise

1 ku = masse plantefor (plantene er trenger masse vann) Så da får man mindre mat til mennesker for konsumet dyret må ha før slakting

1 åker - kan mette mange munner (ja vann her også, men myye mindre i forhold til hvor mye vann en ku også må drikke illegale av livet før det blir slaktet)

Anonymkode: be924...05b

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Mot er vel at hvis man dyrker dyremat fremfor menneskemat så får man færre kalorier per kvadrat 

For er at det er mye areal man ikke kan dyrke menneskemat på, men gress og beite går fint, og da kan disse arealene også brukes til menneskemat

Anonymkode: 4838b...82a

Altså, via at vi spiser kjøtt og melk fra beitedyr

Anonymkode: 4838b...82a

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Seint ute med skolestilen?

Anonymkode: 73625...0b2

lol ja, må skrive tre sider til imorgen

Anonymkode: 787ab...ed2

  • Liker 1
Skrevet

Hvis man ikke slakter dyr vil vi etterhvert få "overbefolkning" av det dyret som igjen fører til økt risiko for sykdom og pest. 

Er det for mye hare rundt om kan de bli syke og smitten sprer seg som ild i tørt gress og vipps så har vi en epidemi av f.eks harepest som muligens kan spre seg til andre dyr og forårsake problemer i økosystemet. 

Anonymkode: e27ee...0b8

Skrevet

Oppforing av husdyr krever svært mye areal og vannbruk. Kjøttproduksjon er en av de største grunnene til avskoging av bl.a regnskogen. Dette er grunnen til at jeg og mannen kun spiser kjøtt en gang i uken og da kun lokalprodusert fra bønder som ikke driver i stor skala...

Anonymkode: 0e9bd...fb4

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvis man ikke slakter dyr vil vi etterhvert få "overbefolkning" av det dyret som igjen fører til økt risiko for sykdom og pest. 

Er det for mye hare rundt om kan de bli syke og smitten sprer seg som ild i tørt gress og vipps så har vi en epidemi av f.eks harepest som muligens kan spre seg til andre dyr og forårsake problemer i økosystemet. 

Anonymkode: e27ee...0b8

Etterspørselen på kjøtt er enorm. Hvis etterspørselen hadde vært mindre, ville det også blitt avlet mindre dyr for kjøttkonsum og det hadde ikke blitt problemer med for mye husdyr... Produksjonen følger etterspørselen... Når det gjelder ville dyr, så er det bare å slutte å skyte de rovdyrene som spiser bl.a rådyr, elg og hare, så reguleres bestanden naturlig...

Anonymkode: 0e9bd...fb4

Skrevet
10 minutter siden, AnonymBruker skrev:

lol ja, må skrive tre sider til imorgen

Anonymkode: 787ab...ed2

Se på cowspirizy eller hva den heter, sykt mye info på den dokumentaren 

Anonymkode: be924...05b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...