Gå til innhold

Engangsgrill i peis


Anbefalte innlegg

Skrevet
27 minutter siden, AnonymBruker said:

Har pakket den bort. Tror biff ut og satser på ostesmørbrød i vaffeljern og sandwich jern med salat. Vi er mange så litt klundrete dette..

 

Anonymkode: 947ef...dbc

Men en engangsgrill hadde holdt?

Anonymkode: 2be1f...34c

  • Liker 1
Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Blir ikke det mye kjøttkaker og fett som blir liggende?

Anonymkode: 947ef...dbc

Nei, men det går an å planlegge litt og legge aluminiumsfolie under om man er redd for fettflekker i peisen.

Skrevet

Hvor mange er dere?

Anonymkode: 225f6...a20

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Hvor mange er dere?

Anonymkode: 225f6...a20

Vi var 3 store sultne mannfolk og to damer. Alle er mette på ost og salat og vin😁😁😁 Gikk greit med heftig steking😁

Anonymkode: 947ef...dbc

  • Liker 2
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Men en engangsgrill hadde holdt?

Anonymkode: 2be1f...34c

Hadde jo tenkt å bruke ovnen da. Men når den gikk heden ble alle varianter nødvendig.

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

Noen som vet om det funker eller blir det ikke varmt nok til at røyken trekker opp.

Er litt i beit etter at komfyren tok kvelden i går...

 

Anonymkode: 947ef...dbc

Kan få kullosforgiftning. Ikke gjør!

Skrevet
Akkurat nå, Olaug Olsen skrev:

Kan få kullosforgiftning. Ikke gjør!

Ja. Nei.

Anonymkode: 947ef...dbc

  • Liker 1
Skrevet

Tråden er ryddet for brukerangrep, avsporinger og svar til dette.

Kragebein, adm

Skrevet
9 hours ago, AnonymBruker said:

Vi var 3 store sultne mannfolk og to damer. Alle er mette på ost og salat og vin😁😁😁 Gikk greit med heftig steking😁

Anonymkode: 947ef...dbc

Så bra! 😄

Anonymkode: 2be1f...34c

Skrevet
21 hours ago, Brunello said:

Tenn opp i peisen og vent til det blir glør. Så tar du rista fra engangsgrillen eller en annen rist og griller i peisen. Blir veldig bra.

Nei det er ikke å anbefale. Fettet fra stek og pølser vil sette seg i peisen, avgi etterhvert en lukt OG fettflekker man ikke blir kvitt. 

I tillegg til det øker det faren for en uønsket brannfare i pipa da matosen vil sive opp i skorsteinen.

Hvorfor tror du ellers det var så mye pipebrann i gamle dager da de brukte fyringsovn på kjøkkenet?

Anonymkode: a0ac7...1bd

Skrevet

TS, hvorfor bestilte dere ikke bare takeaway eller kontaktet noen som hadde ovn dere kunne lånt?

Anonymkode: a0ac7...1bd

Skrevet
32 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Nei det er ikke å anbefale. Fettet fra stek og pølser vil sette seg i peisen, avgi etterhvert en lukt OG fettflekker man ikke blir kvitt. 

I tillegg til det øker det faren for en uønsket brannfare i pipa da matosen vil sive opp i skorsteinen.

Hvorfor tror du ellers det var så mye pipebrann i gamle dager da de brukte fyringsovn på kjøkkenet?

Anonymkode: a0ac7...1bd

Det er ingen fare. Dreier seg jo bare om å gjøre det unntaksvis, så brannfaren øker ikke nevneverdig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...