Gå til innhold

Engangsgrill i peis


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som vet om det funker eller blir det ikke varmt nok til at røyken trekker opp.

Er litt i beit etter at komfyren tok kvelden i går...

 

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet

Det vil nok ikke gå særlig bra. Ta deg en tur ut i stedet, eller stikk på bensern for pølse. 

Anonymkode: b56cf...3dd

  • Liker 1
Skrevet

TS her.

Hadde foretrukket noen litt mer konstruktive forslag.. Hva hvis jeg først fyrer opp så peisen er varm også venter til slukket og setter inn grillen?.

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet

Nei, engangsgrill er kun for utendørs bruk. Så grill ute. 

Anonymkode: 758be...662

  • Liker 5
Skrevet

Ok. Da dropper vi den ideen..

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet

Kan dere ikke fyre opp peisen og så grille pølsene inni der?

Anonymkode: c048a...7c7

  • Liker 6
Skrevet (endret)

Har ikke pølser. Skulle hatt biff...

Endret av Consita
Rettelse
Skrevet

Hva med pizzastein på glørne i peisen???

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet

Hvis du har gassbrenner for turbruk så kan du bruke den. 

Skrevet
Akkurat nå, Pappi skrev:

Hvis du har gassbrenner for turbruk så kan du bruke 

Den er bortgjemt ett eller annet sted. Har ikke brukt den på 20 år..

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Den er bortgjemt ett eller annet sted. Har ikke brukt den på 20 år..

Anonymkode: 947ef...dbc

Kanskje ikke verdt å begynne leteprosessen med mindre komfyrmangel blir langvarig 😄

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, Pappi skrev:

Kanskje ikke verdt å begynne leteprosessen med mindre komfyrmangel blir langvarig 😄

😅

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet

Takk for alle konstruktive svar og ett ikke så mye..

Nå går vi for mengder med ostesmørbrød😃

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet

Tenn opp i peisen og vent til det blir glør. Så tar du rista fra engangsgrillen eller en annen rist og griller i peisen. Blir veldig bra.

  • Liker 5
Skrevet

Har du peis og ved, så har du jo bål?

Mye godt å lage på bålvarme, evt glørne. Vi baker helt lammelår i vedovn på hytta til påske f.eks.

Pakk inn kjøtt, grønnsaker i aluminiumsfolie. Smør folien, krydre, ha evt i en klatt rømme. Ha et lag våt avispapir rundt pakken, og et lag til med aluminiumsfolie utenpå igjen.

Blir garantert knallgodt! :)

Vi legger slike pakker på glørne i bål. Det våte papiret fordeler varmen rundt, og sørger for at det ikke blir brent.

Anonymkode: 8be7b...d89

  • Liker 6
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Har du peis og ved, så har du jo bål?

Mye godt å lage på bålvarme, evt glørne. Vi baker helt lammelår i vedovn på hytta til påske f.eks.

Pakk inn kjøtt, grønnsaker i aluminiumsfolie. Smør folien, krydre, ha evt i en klatt rømme. Ha et lag våt avispapir rundt pakken, og et lag til med aluminiumsfolie utenpå igjen.

Blir garantert knallgodt! :)

Vi legger slike pakker på glørne i bål. Det våte papiret fordeler varmen rundt, og sørger for at det ikke blir brent.

Anonymkode: 8be7b...d89

Hvor lenge lå kjøttet i peisen?

Vi griller ofte T-bone steak i peisen. Vurderer å få laget en rist som passer.

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Har du peis og ved, så har du jo bål?

Mye godt å lage på bålvarme, evt glørne. Vi baker helt lammelår i vedovn på hytta til påske f.eks.

Pakk inn kjøtt, grønnsaker i aluminiumsfolie. Smør folien, krydre, ha evt i en klatt rømme. Ha et lag våt avispapir rundt pakken, og et lag til med aluminiumsfolie utenpå igjen.

Blir garantert knallgodt! :)

Vi legger slike pakker på glørne i bål. Det våte papiret fordeler varmen rundt, og sørger for at det ikke blir brent.

Anonymkode: 8be7b...d89

Takk for god ide. Har laget lammelår på hytta på samme måte. Men er for seint nå til å få laget det i dag. Folket venter på mat så jeg må logge av og sette i gang med sandwicher

Anonymkode: 947ef...dbc

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, Brunello skrev:

Hvor lenge lå kjøttet i peisen?

Vi griller ofte T-bone steak i peisen. Vurderer å få laget en rist som passer.

Blir ikke det mye kjøttkaker og fett som blir liggende?

Anonymkode: 947ef...dbc

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Blir ikke det mye kjøttkaker og fett som blir liggende?

Anonymkode: 947ef...dbc

KJØTTKRAFT...

Anonymkode: 947ef...dbc

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...