AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #1 Skrevet 8. november 2020 Noen som vet om det funker eller blir det ikke varmt nok til at røyken trekker opp. Er litt i beit etter at komfyren tok kvelden i går... Anonymkode: 947ef...dbc
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #2 Skrevet 8. november 2020 Det vil nok ikke gå særlig bra. Ta deg en tur ut i stedet, eller stikk på bensern for pølse. Anonymkode: b56cf...3dd 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #3 Skrevet 8. november 2020 TS her. Hadde foretrukket noen litt mer konstruktive forslag.. Hva hvis jeg først fyrer opp så peisen er varm også venter til slukket og setter inn grillen?. Anonymkode: 947ef...dbc
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #4 Skrevet 8. november 2020 https://www.ba.no/nyheter/kriminalitet-og-rettsvesen/sund/tiltalt-for-drap-med-engangsgrill/s/5-8-325102 Du bør sørge for god lufting, i alle fall. Anonymkode: 2be1f...34c
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #5 Skrevet 8. november 2020 Nei, engangsgrill er kun for utendørs bruk. Så grill ute. Anonymkode: 758be...662 5
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #6 Skrevet 8. november 2020 Ok. Da dropper vi den ideen.. Anonymkode: 947ef...dbc
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #7 Skrevet 8. november 2020 Kan dere ikke fyre opp peisen og så grille pølsene inni der? Anonymkode: c048a...7c7 6
Consita Skrevet 8. november 2020 #8 Skrevet 8. november 2020 (endret) Har ikke pølser. Skulle hatt biff... Endret 8. november 2020 av Consita Rettelse
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #9 Skrevet 8. november 2020 Hva med pizzastein på glørne i peisen??? Anonymkode: 947ef...dbc
Pappi Skrevet 8. november 2020 #10 Skrevet 8. november 2020 Hvis du har gassbrenner for turbruk så kan du bruke den.
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #11 Skrevet 8. november 2020 Akkurat nå, Pappi skrev: Hvis du har gassbrenner for turbruk så kan du bruke Den er bortgjemt ett eller annet sted. Har ikke brukt den på 20 år.. Anonymkode: 947ef...dbc
Pappi Skrevet 8. november 2020 #12 Skrevet 8. november 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Den er bortgjemt ett eller annet sted. Har ikke brukt den på 20 år.. Anonymkode: 947ef...dbc Kanskje ikke verdt å begynne leteprosessen med mindre komfyrmangel blir langvarig 😄 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #13 Skrevet 8. november 2020 Akkurat nå, Pappi skrev: Kanskje ikke verdt å begynne leteprosessen med mindre komfyrmangel blir langvarig 😄 😅 Anonymkode: 947ef...dbc
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #14 Skrevet 8. november 2020 Takk for alle konstruktive svar og ett ikke så mye.. Nå går vi for mengder med ostesmørbrød😃 Anonymkode: 947ef...dbc
Brunello Skrevet 8. november 2020 #15 Skrevet 8. november 2020 Tenn opp i peisen og vent til det blir glør. Så tar du rista fra engangsgrillen eller en annen rist og griller i peisen. Blir veldig bra. 5
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #16 Skrevet 8. november 2020 Har du peis og ved, så har du jo bål? Mye godt å lage på bålvarme, evt glørne. Vi baker helt lammelår i vedovn på hytta til påske f.eks. Pakk inn kjøtt, grønnsaker i aluminiumsfolie. Smør folien, krydre, ha evt i en klatt rømme. Ha et lag våt avispapir rundt pakken, og et lag til med aluminiumsfolie utenpå igjen. Blir garantert knallgodt! Vi legger slike pakker på glørne i bål. Det våte papiret fordeler varmen rundt, og sørger for at det ikke blir brent. Anonymkode: 8be7b...d89 6
Brunello Skrevet 8. november 2020 #17 Skrevet 8. november 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Har du peis og ved, så har du jo bål? Mye godt å lage på bålvarme, evt glørne. Vi baker helt lammelår i vedovn på hytta til påske f.eks. Pakk inn kjøtt, grønnsaker i aluminiumsfolie. Smør folien, krydre, ha evt i en klatt rømme. Ha et lag våt avispapir rundt pakken, og et lag til med aluminiumsfolie utenpå igjen. Blir garantert knallgodt! Vi legger slike pakker på glørne i bål. Det våte papiret fordeler varmen rundt, og sørger for at det ikke blir brent. Anonymkode: 8be7b...d89 Hvor lenge lå kjøttet i peisen? Vi griller ofte T-bone steak i peisen. Vurderer å få laget en rist som passer. 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #18 Skrevet 8. november 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Har du peis og ved, så har du jo bål? Mye godt å lage på bålvarme, evt glørne. Vi baker helt lammelår i vedovn på hytta til påske f.eks. Pakk inn kjøtt, grønnsaker i aluminiumsfolie. Smør folien, krydre, ha evt i en klatt rømme. Ha et lag våt avispapir rundt pakken, og et lag til med aluminiumsfolie utenpå igjen. Blir garantert knallgodt! Vi legger slike pakker på glørne i bål. Det våte papiret fordeler varmen rundt, og sørger for at det ikke blir brent. Anonymkode: 8be7b...d89 Takk for god ide. Har laget lammelår på hytta på samme måte. Men er for seint nå til å få laget det i dag. Folket venter på mat så jeg må logge av og sette i gang med sandwicher Anonymkode: 947ef...dbc 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #19 Skrevet 8. november 2020 1 minutt siden, Brunello skrev: Hvor lenge lå kjøttet i peisen? Vi griller ofte T-bone steak i peisen. Vurderer å få laget en rist som passer. Blir ikke det mye kjøttkaker og fett som blir liggende? Anonymkode: 947ef...dbc
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #20 Skrevet 8. november 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Blir ikke det mye kjøttkaker og fett som blir liggende? Anonymkode: 947ef...dbc KJØTTKRAFT... Anonymkode: 947ef...dbc 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå