Gå til innhold

Folk som ikke klarer å varme pølser uten at pølsene sprekker, er det så vanskelig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Man skal ikke koke pølser, man skal la pølsene trekke🤬

Anonymkode: 10350...9e2

  • Liker 3
Skrevet

Men sprukne pølser er bedre enn hele 🤤

Anonymkode: 76ef4...511

  • Liker 14
Skrevet

Da kan man ta ketchup og sennep nedi sprekken 😀

Anonymkode: 26329...6f6

  • Liker 11
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men sprukne pølser er bedre enn hele 🤤

Anonymkode: 76ef4...511

Enig! Nammenamm!!’

Anonymkode: bdba6...3c6

  • Liker 6
Skrevet

Er ikke vanskelig å trekke pølsene uten at dem sprekker. 

Anonymkode: a46c7...409

Skrevet

Men da viser du de hvordan det skal gjøres.

1. Hell kaldt vann i en kjele

2. La vannet koke opp.

3 Trekk kjelen bort fra plata, evt slå av plata og vent 5 min (vannet må slutte med å koke) før du har i pølsene og legg på lokk.

4. La stå i 10 minutt.

5. KLART!

Anonymkode: 049d8...084

Skrevet

Spiller det egentlig noen rolle? Smaken er den samme, og de skal tygges.

Anonymkode: 2a5e7...e44

  • Liker 12
Skrevet

Jeg vil helst ha sprukket pølser. Da er jeg sikker på at den er gjennomvarm. Kalde pølser er det ekleste jeg vet.

  • Liker 6
Skrevet

Spiser uansett ikke wienerpølse

Anonymkode: b5177...0e2

Skrevet

Noen av oss gjør flere ting på en gang og glemmer hele pølseshiten. Derfor det er pizza på døra til bursdager. Genialt.man betaler når man bestiller, så slipper man å lete etter kortet.

Anonymkode: c7d6b...99b

Skrevet

Pølser som har blitt trukket er langt fra like gode som kokte pølser etter min smak.

  • Liker 1
Skrevet

Svært viktig problemstilling å få avklart.

Anonymkode: 207f8...f45

  • Liker 3
Skrevet
På 7.11.2020 den 18.22, AnonymBruker skrev:

Men da viser du de hvordan det skal gjøres.

1. Hell kaldt vann i en kjele

2. La vannet koke opp.

3 Trekk kjelen bort fra plata, evt slå av plata og vent 5 min (vannet må slutte med å koke) før du har i pølsene og legg på lokk.

4. La stå i 10 minutt.

5. KLART!

Anonymkode: 049d8...084

Så komplisert. Jeg pleier å slenge pølser og vann i en kaserolle og skru på plata. Noen minutter etter det er kokt opp så er de passe ferdige. Ikke opplevd sprukne pølser mer enn et par ganger, og selv da ble jeg mett, gitt.

Anonymkode: f334f...92f

  • Liker 1
Skrevet
På 7.11.2020 den 18.14, AnonymBruker skrev:

Man skal ikke koke pølser, man skal la pølsene trekke🤬

Anonymkode: 10350...9e2

Gjør det noe Om de sprekker da? Smaker det samme. Dessuten er man da heeeelt sikker på at de er veldig varme 

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Svært viktig problemstilling å få avklart.

Anonymkode: 207f8...f45

:jepp:

Anonymkode: 8eee5...884

  • Liker 1
Annonse
Skrevet

Det beste er jo å trekke pølsene i buljongvann til de sprekker, altså bruke for høy temperatur. Man får ekstra smak av buljongen og ketchupen kan ligge i sprekken. :)

Skrevet

Det er noen som bare må koke alt.

Anonymkode: 0a537...37d

Skrevet

Sikkert ikke vanskelig, men jeg har aldri kokt pølser fordi jeg ikke liker kokte pølser.

Anonymkode: 705f0...a5e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...