AnonymBruker Skrevet 7. november 2020 #1 Skrevet 7. november 2020 Man skal ikke koke pølser, man skal la pølsene trekke🤬 Anonymkode: 10350...9e2 3
AnonymBruker Skrevet 7. november 2020 #2 Skrevet 7. november 2020 Men sprukne pølser er bedre enn hele 🤤 Anonymkode: 76ef4...511 14
AnonymBruker Skrevet 7. november 2020 #3 Skrevet 7. november 2020 Da kan man ta ketchup og sennep nedi sprekken 😀 Anonymkode: 26329...6f6 11
AnonymBruker Skrevet 7. november 2020 #4 Skrevet 7. november 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men sprukne pølser er bedre enn hele 🤤 Anonymkode: 76ef4...511 Enig! Nammenamm!!’ Anonymkode: bdba6...3c6 6
AnonymBruker Skrevet 7. november 2020 #5 Skrevet 7. november 2020 Er ikke vanskelig å trekke pølsene uten at dem sprekker. Anonymkode: a46c7...409
AnonymBruker Skrevet 7. november 2020 #6 Skrevet 7. november 2020 Men da viser du de hvordan det skal gjøres. 1. Hell kaldt vann i en kjele 2. La vannet koke opp. 3 Trekk kjelen bort fra plata, evt slå av plata og vent 5 min (vannet må slutte med å koke) før du har i pølsene og legg på lokk. 4. La stå i 10 minutt. 5. KLART! Anonymkode: 049d8...084
AnonymBruker Skrevet 7. november 2020 #7 Skrevet 7. november 2020 Spiller det egentlig noen rolle? Smaken er den samme, og de skal tygges. Anonymkode: 2a5e7...e44 12
Lady Lovelylocks Skrevet 7. november 2020 #8 Skrevet 7. november 2020 Jeg vil helst ha sprukket pølser. Da er jeg sikker på at den er gjennomvarm. Kalde pølser er det ekleste jeg vet. 6
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #9 Skrevet 8. november 2020 Spiser uansett ikke wienerpølse Anonymkode: b5177...0e2
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #10 Skrevet 8. november 2020 Noen av oss gjør flere ting på en gang og glemmer hele pølseshiten. Derfor det er pizza på døra til bursdager. Genialt.man betaler når man bestiller, så slipper man å lete etter kortet. Anonymkode: c7d6b...99b
PetterKanin Skrevet 8. november 2020 #11 Skrevet 8. november 2020 Pølser som har blitt trukket er langt fra like gode som kokte pølser etter min smak. 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #12 Skrevet 8. november 2020 Svært viktig problemstilling å få avklart. Anonymkode: 207f8...f45 3
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #13 Skrevet 8. november 2020 På 7.11.2020 den 18.22, AnonymBruker skrev: Men da viser du de hvordan det skal gjøres. 1. Hell kaldt vann i en kjele 2. La vannet koke opp. 3 Trekk kjelen bort fra plata, evt slå av plata og vent 5 min (vannet må slutte med å koke) før du har i pølsene og legg på lokk. 4. La stå i 10 minutt. 5. KLART! Anonymkode: 049d8...084 Så komplisert. Jeg pleier å slenge pølser og vann i en kaserolle og skru på plata. Noen minutter etter det er kokt opp så er de passe ferdige. Ikke opplevd sprukne pølser mer enn et par ganger, og selv da ble jeg mett, gitt. Anonymkode: f334f...92f 1
Maleficenta Skrevet 8. november 2020 #14 Skrevet 8. november 2020 På 7.11.2020 den 18.14, AnonymBruker skrev: Man skal ikke koke pølser, man skal la pølsene trekke🤬 Anonymkode: 10350...9e2 Gjør det noe Om de sprekker da? Smaker det samme. Dessuten er man da heeeelt sikker på at de er veldig varme
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #15 Skrevet 8. november 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Svært viktig problemstilling å få avklart. Anonymkode: 207f8...f45 Anonymkode: 8eee5...884 1
Gjest loveli Skrevet 8. november 2020 #16 Skrevet 8. november 2020 Det beste er jo å trekke pølsene i buljongvann til de sprekker, altså bruke for høy temperatur. Man får ekstra smak av buljongen og ketchupen kan ligge i sprekken.
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #17 Skrevet 8. november 2020 Det er noen som bare må koke alt. Anonymkode: 0a537...37d
AnonymBruker Skrevet 8. november 2020 #18 Skrevet 8. november 2020 Sikkert ikke vanskelig, men jeg har aldri kokt pølser fordi jeg ikke liker kokte pølser. Anonymkode: 705f0...a5e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå