Gå til innhold

Beste dyr til kjøttdeig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilke dyr synes du smaker best når kjøttet blir brukt til kjøttdeig?

  • Storfe 🐄 = kjempegodt 😋
  • Lam 🐑 = kjempegodt 🥰
  • Hjort 🦌 = veldig godt ☺️
  • Svin 🐖 = ok 😐 Spiselig, men ikke noe mer enn det.
  • Kylling 🐤 = fysj 😠 Liker vanligvis kylling i andre former, men som kjøttdeig er det avskyelig. 

 

Hva synes du? 

Noen som har smakt kjøttdeig av andre dyr? 🐪🐁🦓🦝🐴🐍

Anonymkode: 6e6ac...2bd

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Storfe er helt klart best.

Kylling, svin og lam, fysj.

Elg er godt.

Skrevet

Jeg kjøper bare storfe (og lam en sjelden gang).  -Og bare tanken på kyllingdeig er kvalmende....

Anonymkode: 5a16e...d9c

Skrevet

Reinsdyr. 

Anonymkode: c09c2...c25

  • Liker 1
Skrevet

Kjøttdeig av elg er digg 

ellers går det i karbonadedeig her. Kjøttdeig av kylling og svin er grusomt

Anonymkode: 7d63a...998

  • Liker 1
Skrevet

Kjøttdeig av kylling er digg!  Blander med ingefær, chili, hvitløk og løk, stek alt sammen til det er ferdig, skvise lime og mye koriander og spise det i salatblad mmmmm. 

Ellers liker jeg best elg/lam/hjort kjøttdeig. 

Anonymkode: 81012...395

  • Liker 1
Skrevet

Kjøttdeig av storfe og lam er best.

Kjøttdeig av svin er også ok.

Men av kylling? Usj. Grisete blir det og. 

Anonymkode: 9cfdd...78a

Gjest Villfisker
Skrevet
7 minutter siden, Try2 skrev:

Elg

Aldri smakt som kjøttdeig, men veldig godt som kjøtt. Hadde slutta helt med biff, og bare spist elg om mulig.

Skrevet

Kjøttdeig av hest er også godt ☺️

Anonymkode: ef4b2...5ab

Skrevet

Tja, jeg vet egentlig ikke om jeg har så sterke preferanser. Karbonadedeig er best til mye, men jeg liker det meste av kjøttdeig, hver til sitt bruk.

Skrevet

Kommer an på hva man skal lage, men viltkaker er godt. 

Skrevet

Jeg bruker ikke noe annet enn karbonadedeig med svært få unntak og pleier å lage det selv av rådyr og lam. Sistnevnte er nok betydelig magrere enn lammedeigen man får kjøpt i butikken og smaker også veldig godt nettopp fordi smaken av "sauefett" er helt fraværende. Karbonadedeig av rådyr har mer viltsmak enn tilsvarende av elg, men er veldig god i kjøttkaker (Ett av unntakene hvor jeg blander inn kjøttdeig av storfe) og mer tradisjonelt krydrete gryteretter. 

Skrevet

Med kjøttdeig føler jeg det er krydder sammensetningen som utgjør den største forskjellen på om det er godt eller ikke. 

Anonymkode: 5f0c5...cdb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...