Pimbila Skrevet 31. juli 2005 #1 Skrevet 31. juli 2005 Jeg skal nå starte som ped.leder i en naturbarnehage og der lager de mat over bålet en dag i uken. De har tidligere lgrillet pølser, ostesmørbrød, andre "typiske" bål-mat og wok, så det hadde vært kjekt om jeg kunne kommet med nye tips (med din hjelp ). Har du noen tips til hva som går an? De har stor stekepanne og gryte.
Gjest piaf Skrevet 31. juli 2005 #2 Skrevet 31. juli 2005 En diger suppegryte med grønnsakssuppe burde vel gå bra. Eller feks tomatsuppe med makaroni. Lapskaus også, det er jo litt i samme gate. Enkle varianter av pilaffris/risotto eller jambalaya, med feks ferdig oppskåret kylling, hermetiske tomater og litt ekstra grønnsaker er kanskje også en mulighet?
Gjest Gjesta Skrevet 31. juli 2005 #3 Skrevet 31. juli 2005 Pannekaker, med røren forberedt på forhånd og helt over på flaske?
Fakse Skrevet 1. august 2005 #5 Skrevet 1. august 2005 Bakte poteter og maiskolber pakket i aleminiumsfolie. Pinnebrød (gjerne med grovt mel og bakepulver). I helga stekte vi faktisk biff pakket i aleminiumsfolie på bålet. Det meste går om man er kreativ
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå