Gå til innhold

Smoothie blir gelatinert, men hvorfor?


Anbefalte innlegg

Skrevet


Jeg lagde en smoothie som transformerte seg til en geléaktig konsistens, etter å ha sittet i omtrent 15 minutter.

Jeg la til følgende ingredienser:

  • Blåbær
  • Jordbær
  • Mandel-melk
  • Biola naturell
  • Avocado

Noen som har noe innblikk i hvorfor dette kan ha skjedd?

Anonymkode: 49942...f29

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Avokado og kumelk. Den kjemiske reaksjonen er det sikkert noen som kan endel om, men avokado og kumelk er en kombo som ikke funker. Blir sånn slimete pudding. En god del mennesker synes dette er helt toppers å konsumere, men du bør i så fall like pudding ekstremt mye bedre enn jeg gjør. Finnes fortellinger om at umoden avokado (altså på det stadiet der du ikke kan mose den med en skje) ikke blir slimete. Men umoden avokado er ikke godt. 

Som et eksempel på at folk liker det florerer Internett med oppskrifter på slimete avokado&melke «milkshake» (det er pudding). Jeg klarte ikke en munnfull - en av de få tingene her i livet jeg har spyttet ut. Uansett er mye av poenget med å kjøpe en så sterkt forurensende og uetisk råvare som avokado å konsumere den kun i situasjoner der den ikke kan erstattes med noe mer etisk ok. I smoothie er havregryn et etisk, sunt og noenlunde kortreist alternativ.

Anonymkode: 65f3a...f98

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...