AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #1 Skrevet 30. oktober 2020 Hva spiser dere vegetarianere i julen? Jeg trenger litt inspirasjon, og vil gjerne lage mattradisjoner her hjemme, som ikke inneholder kjøtt. Anonymkode: c4188...73e
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #2 Skrevet 30. oktober 2020 Veldig mange spiser nøttestek. Anonymkode: 1438e...313
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #3 Skrevet 30. oktober 2020 potet og rødkål 😇 Anonymkode: 0ca05...c07
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #5 Skrevet 30. oktober 2020 Alt annet enn selve kjøttet. Anonymkode: b064f...4b2 2
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #6 Skrevet 30. oktober 2020 Nøttestek, vegisterkaker, beyond meat sin pølse. Anonymkode: bf291...38e 3
Fysikeren Skrevet 30. oktober 2020 #7 Skrevet 30. oktober 2020 Nålene som faller av juletreet selvfølgelig. 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #8 Skrevet 30. oktober 2020 25 minutter siden, AnonymBruker skrev: Alt annet enn selve kjøttet. Anonymkode: b064f...4b2 Hmm, la oss da jun ta for oss sausen, som jo er laget på kraft fra det redpektive kjøttet. Anonymkode: 52c18...0c5
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #9 Skrevet 30. oktober 2020 Veganmisjonens nøttestek Anonymkode: f154c...11e 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #10 Skrevet 30. oktober 2020 Vegisterkake, vegansk ribbe, beyond pølser og kålrabistappe. Anonymkode: b8c0c...c67 1
Daria Skrevet 30. oktober 2020 #11 Skrevet 30. oktober 2020 Da jeg feiret jul hos veganer-bror serverte han vegisterkaker med alt det vanlige "juletilbehøret" og vegansk riskrem til dessert - til forveksling så lik en tradisjonell julemiddag at savnet etter ribben var overraskende liten. 3
deedee_ Skrevet 30. oktober 2020 #12 Skrevet 30. oktober 2020 Vegisterkaker, nøttestek, beyond meat pølser, etc. Ellers er det stort sett samme tilbehør som "kjøttiser" er vant med. Saus, poteter, kålrotstappe, surkål, rosenkål osv. Pleier å spise riskrem til dessert, som er laget av kokos og soyamelk. Gleder meg!!! 3
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #13 Skrevet 30. oktober 2020 57 minutter siden, AnonymBruker skrev: Alt annet enn selve kjøttet. Anonymkode: b064f...4b2 Tja, kommer vel helt an på om man skal spise borte eller hjemme. Spiser man borte må man være obs på at noen bruker kjøttkraft i saus, kålrabistappe, rødkål og surkål. Skal du lage selv, kan du lage innbakt nøttestek og saus og evt. rødkål med grønnsakskraft/buljong. Og servere med grønnsaker, som rosenkål og poteter. Anonymkode: f43f9...7fb
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #14 Skrevet 30. oktober 2020 Vegisterkaker, små veggis-pølser og julestek. Jeg syntes nøttested ofte blir litt tørr så jeg lager heller en versjon av den med innbakte bønner, andre grønnsaker og julekrydder. Kjempegodt! Anonymkode: 80715...b3c
Wit Skrevet 30. oktober 2020 #15 Skrevet 30. oktober 2020 Datteren min som er vegetarianer lager jeg vegisterkaker og nøttestek til. Så spiser hun av tilbehøret som jeg selvsagt sørger for at ikke inneholder kjøttkraft. 2
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #16 Skrevet 30. oktober 2020 Hadde vegetarianer på besøk en jul. Da lagde jeg vegetarsteik, så lagde jeg sausen vegetarisk, og potet og godt utvalg med grønnsaker. Anonymkode: 72a95...314
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #17 Skrevet 30. oktober 2020 Jeg lager forskjellige retter hver jul. I år skal jeg lage vegetarisk bourguignon til julaften og 1 juledag kastanjer i soppsaus med linser, tyttebærsyltetøy, einerbær osv. Anonymkode: c61c5...e57 2
Djungelvrål Skrevet 30. oktober 2020 #18 Skrevet 30. oktober 2020 De spiser ting som ligner på kjøtt.
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #19 Skrevet 30. oktober 2020 2 minutter siden, Apocalypte skrev: De spiser ting som ligner på kjøtt. Hva ligner på kjøtt i det jeg skrev rett over? Uavhengig av om man er vegetarianer eller ei, er det mange som velger bort et og annet de ikke liker av ingredienser. Forresten, så ligner ikke vegisterkaker og nøttestek på kjøtt heller. Det er bare for å ha et morsomt navn på rettene. Anonymkode: c61c5...e57
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2020 #20 Skrevet 30. oktober 2020 Kaker laget av blomkål, havregryn, ris og krydder, brun saus, surkål, kokt brokkoli, gulrot og rosenkål, tyttebær og lefser med sennep. Riskrem med rød saus til dessert. Anonymkode: c7f8e...d0b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå