AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2020 #1 Skrevet 27. oktober 2020 Har kjøpt en pakke gnocchi, men har ingen anelse om hva jeg skal ha til. Har googlet litt, og funnet flere forslag men får ikke bestemt meg. Så hva serverer du til gnocchi? Anonymkode: 4f08a...b3e
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2020 #2 Skrevet 27. oktober 2020 Ingenting. Jeg har en saus (her er det stor variasjon) som klebrer seg til gnocchien og serverer med kanskje et par blader basilikum på toppen. Gnocchi er litt som risotto, man har ikke noe ved siden av Anonymkode: 873ed...e78
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2020 #3 Skrevet 27. oktober 2020 Fløtesaus, skinke, og erter. Anonymkode: 05c27...38c 2
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2020 #4 Skrevet 27. oktober 2020 39 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ingenting. Jeg har en saus (her er det stor variasjon) som klebrer seg til gnocchien og serverer med kanskje et par blader basilikum på toppen. Gnocchi er litt som risotto, man har ikke noe ved siden av Anonymkode: 873ed...e78 Det er vel selve sausen TS er interessert i vil jeg tro, det er jo den man har til? Er din hemmelig? Til TS: Det klassiske er pesto, eller brunet smør med salvieblader og sitron. Jeg liker også kremet saus med gorgonzola, gjerne med valnøtter og feks spinat i tillegg, eller en hvilken som helst rest av langtidskokt kjøttgryte av storfe, lam eller vilt - bare strimle opp kjøtttet i sausen, bland oppvarmet kjøttsaus med nykokt gnocchi, og ha revet parmesan over. Anonymkode: 7f001...13c 6
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2020 #5 Skrevet 27. oktober 2020 Har pesto til, endten en grønn pesto eller en rød pesto. Og så liker jeg å ha til tomater for å bryte opp litt😊 noen ganger bruker jeg også bacon, men foretrekker uten. Anonymkode: 14956...55d 1
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2020 #6 Skrevet 27. oktober 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er vel selve sausen TS er interessert i vil jeg tro, det er jo den man har til? Er din hemmelig? Til TS: Det klassiske er pesto, eller brunet smør med salvieblader og sitron. Jeg liker også kremet saus med gorgonzola, gjerne med valnøtter og feks spinat i tillegg, eller en hvilken som helst rest av langtidskokt kjøttgryte av storfe, lam eller vilt - bare strimle opp kjøtttet i sausen, bland oppvarmet kjøttsaus med nykokt gnocchi, og ha revet parmesan over. Anonymkode: 7f001...13c Ikke hemmelig, men variasjon som i at det kan være tomatsaus, en pesto, smør og salvie, osv Anonymkode: 873ed...e78 1
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2020 #7 Skrevet 27. oktober 2020 Det var sausen jeg mente, ja. Så jeg får se hva jeg har i skuffer og skap. Takk så mye alle sammen! Anonymkode: 4f08a...b3e
Minya Skrevet 29. oktober 2020 #8 Skrevet 29. oktober 2020 Jeg foretrekker ostesaus på gnocchien min, og jeg er veldig glad i den Pastasaus med ost og basilikum fra Toro, i sånn sausepose. Bruker litt mer væske enn det står på baksiden og bruker Maizena til å tykne sausen, ekstra basilikum og litt parmesan og pesto på toppen. Om nom. 2
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2020 #9 Skrevet 29. oktober 2020 Ertepesto 1 dl frossne erter 2 ss pinjekjerner 1/2 fedd hvitløk 2 ss olivenolje 1/2 ss sitronsaft Salt og hvit pepper Gjør slik: Kjør alt i foodprosessor noen minutter og smak til med sitron, salt og pepper. Tomatsaus 1 rødløk, finhakket 1 gulrot, i små biter 2 fedd hvitløk, hakket 1 krm tørka chiliflak 1 boks hakka tomater 1 dl soltørka tomater, i biter ca 2 dl vann pepper, salt Fres opp løk i olje i en kjele. Tilsett gulrot, hvitløk, og chili stek et par minutter. Tilsett tomater, soltørka tomater, vann, pepper, salt og sukker. La det hele koke 15-20 min. Mos så med en stavmikser til det har blitt en jevn saus Anonymkode: 1a853...49e
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2020 #10 Skrevet 29. oktober 2020 På 27.10.2020 den 11.21, AnonymBruker skrev: Har kjøpt en pakke gnocchi, men har ingen anelse om hva jeg skal ha til. Har googlet litt, og funnet flere forslag men får ikke bestemt meg. Så hva serverer du til gnocchi? Anonymkode: 4f08a...b3e Min favoritt er sopp, stekt ordentlig (ikke gi deg når den er sopp-gummi, sånn folk flest gjør), gjerne østerssopp, men hva som helst, egentlig. Oppå den stekte soppen har du feks spinat, kylling, reker, bacon - ting du liker. Så slenger du den kokte gnocchien oppi stekepanna g gir den litt juling. Gnocchi er mye bedre kokt og stekt enn bare kokt. Det er italiensk potetball, tross alt. Anonymkode: d95ec...ca2 1
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2020 #11 Skrevet 29. oktober 2020 Jeg bruker gnocchi som karbohydratene i ett måltid🤷♀️ istede for ris, pasta eller potet... har det både til fisk og kjøtt. Anonymkode: 5e4fc...2f1 1
ashera Skrevet 29. oktober 2020 #12 Skrevet 29. oktober 2020 Fiskekaker og gremolata. Lager gremolata av olivenolje, hvitløk, sitronskall og grønnkål (skal egentlig være persille), vender nykokt gnocchi, drysser med maldonsalt og serverer til hjemmelagede fiskekaker. 1
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2020 #13 Skrevet 29. oktober 2020 Lag hvit saus og ha blåmuggost og parmesanost oppi🤤 Anonymkode: dfa46...70b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå