Gå til innhold

Riskrem *s*


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Hei hei!

Laget meg risgrøt igår (av GEISHA ris) og fikk en liten rest. Har i tillegg sånn kremtopp-boks og vaniljesukker, men kan den kremtopp-boksen brukes til å lage riskrem av grøtresten? jeg lage "ekte" krem av fløte og sukker istedet? (Har ikke fløte...)

Jeg har SÅ lyst på riskrem nå at jeg tror jeg snart forgår her :lol:

Noen som vet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det går kanskje an hvis du spiser den med en eneste gang. Kremtoppen vil nemlig falle sammen ganske fort og bli litt flytende.

Hvis du tar litt mer sukker i grøten og litt kremtopp blir det nesten like godt som riskrem likevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...