Gjest Janna Skrevet 21. september 2002 #1 Del Skrevet 21. september 2002 Hei hei! Laget meg risgrøt igår (av GEISHA ris) og fikk en liten rest. Har i tillegg sånn kremtopp-boks og vaniljesukker, men kan den kremtopp-boksen brukes til å lage riskrem av grøtresten? Må jeg lage "ekte" krem av fløte og sukker istedet? (Har ikke fløte...) Jeg har SÅ lyst på riskrem nå at jeg tror jeg snart forgår her Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 21. september 2002 #2 Del Skrevet 21. september 2002 Det går kanskje an hvis du spiser den med en eneste gang. Kremtoppen vil nemlig falle sammen ganske fort og bli litt flytende. Hvis du tar litt mer sukker i grøten og litt kremtopp blir det nesten like godt som riskrem likevel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Janna Skrevet 21. september 2002 #3 Del Skrevet 21. september 2002 Ok, da prøver jeg Takk for svar!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå