AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2020 #1 Skrevet 24. oktober 2020 Klarer ikke å finne noe svar andre steder (evnt googler ikke rett) så våger meg på å spørre her. Elting av deig i kjøkkenmaskinen vår gikk litt over styr i går og vi endte opp med deig godt over eltekroken og det kom seg oppi der hvor kroken. Den begynte også å ryke. Vi har latt den stå over natten i håp om at deigen skal la seg fjerne når den har tørket helt, men det virker ikke til å la seg gjøre så lett uansett. Har noen opplevd dette selv og kan svare på om den fortsatt kan brukes eller om det er over og ut for vår kjære kjøkkenmaskin? Anonymkode: a1889...793
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå