AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #1 Del Skrevet 21. oktober 2020 Som tittelen sier. Du som utdannet deg som konditor, men ikke er det nå mer. Hva ble du? Og hvorfor? Jeg har jobbet som konditor i noen år og er usikker på om jeg vil fortsette med det. Men jeg vet liksom ikke hvilken retning jeg kan gå. Er det noe som er matrelatert man kan gjøre? Jeg er så lei av å jobbe kvelder og helger, og kunne tenkt meg noe med bedre lønn. Tips? Anonymkode: a8783...787 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #2 Del Skrevet 21. oktober 2020 Du kan jobbe som baker hvis du tar fagbrev i det, tror du bare må være lærling i 1 år for å få det. Har hatt sommerjobb som baker, og Gud og deilig arbeidsforhold konditorer har i forhold til bakere. Mye kjøligere på sommeren i konditori enn i bakeri. Hvis du vil ha høyere lønn ville jeg 1) Starta egen konditori (men ser at du er lei av å jobbe kvelder og helger, så tenker det er uaktuelt med så mye stress) 2) Ta høyere utdanning Anonymkode: 87d9b...6f1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #3 Del Skrevet 21. oktober 2020 Kanskje det hjelper å bytte jobb? Vet ikke hvor mye kveld og helger du jobber... Men de fleste konditorer pleier ikke å jobbe så sinnssykt mye av dette. Hvis du gjør det ville jeg vurdert å bytte jobb da, ikke nødvendigvis yrke dersom du trives med arbeidet. Anonymkode: 87d9b...6f1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #4 Del Skrevet 21. oktober 2020 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du kan jobbe som baker hvis du tar fagbrev i det, tror du bare må være lærling i 1 år for å få det. Har hatt sommerjobb som baker, og Gud og deilig arbeidsforhold konditorer har i forhold til bakere. Mye kjøligere på sommeren i konditori enn i bakeri. Hvis du vil ha høyere lønn ville jeg 1) Starta egen konditori (men ser at du er lei av å jobbe kvelder og helger, så tenker det er uaktuelt med så mye stress) 2) Ta høyere utdanning Anonymkode: 87d9b...6f1 Ja, baker blir jo litt i samme gate med enda verre arbeidstider som du skriver. Starte noe eget har jeg ikke råd eller energi til. Hadde vært livredd for å ikke få det til å gå rundt. Jeg har allerede bachelorgrad innen noe helt annet. Kan selvfølgelig prøve å få meg jobb innen det feltet igjen hvis jeg blir helt lei av å bake. 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kanskje det hjelper å bytte jobb? Vet ikke hvor mye kveld og helger du jobber... Men de fleste konditorer pleier ikke å jobbe så sinnssykt mye av dette. Hvis du gjør det ville jeg vurdert å bytte jobb da, ikke nødvendigvis yrke dersom du trives med arbeidet. Anonymkode: 87d9b...6f1 Jobber på restaurant. Så ja, kanskje jeg skal se om jeg kan finne jobb et annet sted. Takk for svar! Anonymkode: a8783...787 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå