AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #1 Del Skrevet 21. oktober 2020 Som tittelen sier, uavhengig om det er sunt/bra kvalitet/kaldpresset av nonner i hellas etc. Hvilken olje egner seg best for steking i smijernspanne? Altså tåler høy temperatur uten å ose og sprute, samt ikke setter egen smak på maten. Anonymkode: 1f794...536 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #2 Del Skrevet 21. oktober 2020 Rapsolje bruker jeg, og tenker ikke over at den setter smak eller oser noe særlig. Anonymkode: f2037...aca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #3 Del Skrevet 21. oktober 2020 Jeg bruker raps eller solsikkeolje. Anonymkode: 0288a...af4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AndreasBR Skrevet 21. oktober 2020 #4 Del Skrevet 21. oktober 2020 Vet ikke, bruker kun smør. (Ekte smør, ikke noe margarin-greier.) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ezio Skrevet 21. oktober 2020 #5 Del Skrevet 21. oktober 2020 Jeg tar ofte rapsolje med en dæsj meierismør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 21. oktober 2020 #6 Del Skrevet 21. oktober 2020 Smør er veldig bra å bruke. Blander det ofte litt med olivenolje, men tror rapsolje er det sunneste å steke i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ezio Skrevet 21. oktober 2020 #7 Del Skrevet 21. oktober 2020 11 minutter siden, exictence skrev: Smør er veldig bra å bruke. Blander det ofte litt med olivenolje, Der har du Olivero 😉 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hyoscyamus Skrevet 21. oktober 2020 #8 Del Skrevet 21. oktober 2020 Ghee, altså klarnet smør:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2020 #9 Del Skrevet 21. oktober 2020 Jeg pleier selv å bare bruke Melange margarin, og har tidligere brukt rapsolje. Men føler rapsolje trekker for fort inn i maten (er det en ting?) forsvinner liksom fra panna, og egg er for eks lettere å steke i margarin (i jernpanne. ellers spiller det ingen rolle). Anonymkode: 1f794...536 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2020 #10 Del Skrevet 22. oktober 2020 Bruker Vita hjertego sin. Den er sunn og smaker ingenting. Anonymkode: 853a7...3d2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå