Gå til innhold

Hvilken olje er best til steking? (0 smak, oser ikke)


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Som tittelen sier, uavhengig om det er sunt/bra kvalitet/kaldpresset av nonner i hellas etc.

Hvilken olje egner seg best for steking i smijernspanne? Altså tåler høy temperatur uten å ose og sprute, samt ikke setter egen smak på maten. 

Anonymkode: 1f794...536

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Rapsolje bruker jeg, og tenker ikke over at den setter smak eller oser noe særlig.

Anonymkode: f2037...aca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smør er veldig bra å bruke. Blander det ofte litt med olivenolje, men tror rapsolje er det sunneste å steke i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

11 minutter siden, exictence skrev:

Smør er veldig bra å bruke. Blander det ofte litt med olivenolje,

Der har du Olivero 😉 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier selv å bare bruke Melange margarin, og har tidligere brukt rapsolje. Men føler rapsolje trekker for fort inn i maten (er det en ting?) forsvinner liksom fra panna, og egg er for eks lettere å steke i margarin (i jernpanne. ellers spiller det ingen rolle).

Anonymkode: 1f794...536

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...