AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #1 Skrevet 20. oktober 2020 Laget på lettrømme og majones. Oppbevares på glass, vet ikke hvor tett lokket er, er ikke syltetøyglass eller noe, er kjøpt på Europris elns. Anonymkode: f23e1...636
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #2 Skrevet 20. oktober 2020 Eh, datoen på rømma og majonesen røper svaret. Magisk, ikke sant Anonymkode: 5b337...890
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #3 Skrevet 20. oktober 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Eh, datoen på rømma og majonesen røper svaret. Magisk, ikke sant Anonymkode: 5b337...890 Tror du er smart nå som gir meg et dumt svar? Anonymkode: f23e1...636
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #4 Skrevet 20. oktober 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tror du er smart nå som gir meg et dumt svar? Anonymkode: f23e1...636 Ja. Anonymkode: 5b337...890
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #5 Skrevet 20. oktober 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Ja. Anonymkode: 5b337...890 Hehe. Jeg vet at holdbarhet kan variere men er greit å vite sånn ca, og høre hvor lenge andres hjemmelagde dressinger holder seg. Anonymkode: f23e1...636
Brunhilde Skrevet 21. oktober 2020 #6 Skrevet 21. oktober 2020 Holdbarheten på ingrediensene vil selvfølgelig ha betydning, men ca en uke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå