Gjest prestekrage Skrevet 28. juli 2005 #1 Skrevet 28. juli 2005 "husmor-talentet" prestekrage skal prøve seg på brødbaking... Har dermed funnet frem brødformene som sist ble brukt engang tidlig på 80- tallet!!! Føler for å få de vasket godt før bruk, men fikk plutselig en tanke om at de ikke skal i maskinen???
sixx Skrevet 28. juli 2005 #2 Skrevet 28. juli 2005 Det som ikke kan vaskes i oppvaskmaskinen har ikke "livets rett" Går sikkert greit da...er det ikke vanlige metallformer da...uten noe belegg av noe slag?
Gjest gjesten Skrevet 28. juli 2005 #3 Skrevet 28. juli 2005 Mine må vaskes for hånd. Men de er av den gullfargede (og altfor dyre) typen man får kjøpt i diverse butikker. De har et slippbelegg og det er vel det som gjør at de må vaskes for hånd tenker jeg. Synes ikke det er noe problem.
sixx Skrevet 28. juli 2005 #4 Skrevet 28. juli 2005 Mine må vaskes for hånd. Men de er av den gullfargede (og altfor dyre) typen man får kjøpt i diverse butikker. De har et slippbelegg og det er vel det som gjør at de må vaskes for hånd tenker jeg. Synes ikke det er noe problem. ← De har jeg også....jeg dytter de i maskinen jeg. Men jeg må nå smøre dem når jeg bruker dem nå da. :leer:
Nella Skrevet 29. juli 2005 #5 Skrevet 29. juli 2005 Min gullfargede har også tatt seg en tur i maskinen. Tålte det dårlig, ikke noe belegg igjen. Men den bruker jeg bare til karamellpudding så da er det ikke noe problem. De andre går også inn i den. Enig med Sixx. Alt som ikke går i maskinen fortjener ikke livets rett. Det er mitt motto på kjøkkenet (eller noe...)
Grooo Skrevet 29. juli 2005 #6 Skrevet 29. juli 2005 De gullfargede brødformene skal vel ikke vaskes med såpe engang, så maskinen er nok et veldig dårlig sted for dem ja...
sixx Skrevet 29. juli 2005 #7 Skrevet 29. juli 2005 De gullfargede brødformene skal vel ikke vaskes med såpe engang Da burde de søren meg ikke vært oppfunnet en gang.
Grooo Skrevet 29. juli 2005 #8 Skrevet 29. juli 2005 Nå ble de vel funnet opp før oppvaskmaskinen kom omtrent, men såpe hadde de vel på den tiden og tror jeg *ler*
Brunhilde Skrevet 30. juli 2005 #9 Skrevet 30. juli 2005 På den annen side så er de elokserte formene de aller beste nr det gjelder å få brødet jevnt stekt, så da tar jeg heller det (bittelille) ekstra arbeidet det er å vaske dem med kost og varmt vann etter bruk en gang i blandt, det er nemlig ikke nødvendig å vaske dem hver gang!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå