AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #1 Del Skrevet 16. oktober 2020 Av en eller annen grunn får jeg rett og slett ikke til langpannesjokoladekaker. Jeg steker de konsekvent for lite eller for mye, og får sjelden den lette men kleimete konsistensen jeg ønsker. Men, når ungene har bursdag er det likevel denne kaka de alltid ønsker. Så, det jeg lurer på nå er når den bør lages. Den skal serveres søndag formiddag. Blir den bedt hvis jeg baker den imorgen så den får satt seg litt, eller bør jeg bake den samme dag? Tenker at jeg uansett tar glasuren på søndag. Og, hvis jeg baker den dagen før, hvordan bør den oppbevares? Hjelp 😇 Anonymkode: e8ef5...7e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2020 #2 Del Skrevet 17. oktober 2020 Det kommer an på hva slags sjokoladekake du skal lage. Lager du for eksempel "soaked chocolate cake" er den best dersom den lages dagen før, det samme gjelder langpannekaker med kulturmelk eller lignende. Langpanner som ligner Toro sjokoladekake i langpanne synes jeg er best nystekt og lunken Anonymkode: ef307...183 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2020 #3 Del Skrevet 17. oktober 2020 15 timer siden, AnonymBruker skrev: Av en eller annen grunn får jeg rett og slett ikke til langpannesjokoladekaker. Jeg steker de konsekvent for lite eller for mye, og får sjelden den lette men kleimete konsistensen jeg ønsker. Men, når ungene har bursdag er det likevel denne kaka de alltid ønsker. Så, det jeg lurer på nå er når den bør lages. Den skal serveres søndag formiddag. Blir den bedt hvis jeg baker den imorgen så den får satt seg litt, eller bør jeg bake den samme dag? Tenker at jeg uansett tar glasuren på søndag. Og, hvis jeg baker den dagen før, hvordan bør den oppbevares? Hjelp 😇 Anonymkode: e8ef5...7e8 Du kan fint lage dagen før Og vil tipse om denne oppskriften. Den er bulletproof🙌🏻 https://www.detsoteliv.no/oppskrift/crazy-devil-chocolate-cake Anonymkode: b5589...9d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Somnium Skrevet 17. oktober 2020 #4 Del Skrevet 17. oktober 2020 Denne kan lages helt ferdig med glasur og pynt dagen før!. Blir alltid saftig og himmelsk god. Jeg synes det er mest praktisk at kaken er helt ferdig dagen før. https://www.nrk.no/mat/himmelsk-sjokoladekake-1.11465825 Oppbevares i kjøleskap, ute eller i en kald kjeller. Jeg bruker 2 dl sukker mindre enn det som står i oppskriften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2020 #5 Del Skrevet 17. oktober 2020 Denne er fantastisk god, og tåler å stå noen dager. Den blir nesten bedre på dag to. Har servert den til både barn og voksne, med stor suksess. https://matpaabordet.no/2019/10/25/den-saftigste-sjokoladekaken-i-langpanne/ Anonymkode: 92b63...b9e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2020 #6 Del Skrevet 17. oktober 2020 Rema 1000 kaken fra frysedisken er også overraskende god👍 Anonymkode: 9dc0a...30b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå