MarianneE Skrevet 16. oktober 2020 #1 Del Skrevet 16. oktober 2020 På en sverigetur i februar kjøpte vi spontant en hermetikkboks konfiterte andelår. Men hvordan gjør vi dette? Hva smaker godt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #2 Del Skrevet 16. oktober 2020 Sånn gjør vi: - Forvarmer en stor ovnsform på 225 grader. - Åpner boksen, har 2-3 ss andefett i formen, har i poteter - enten hele småpoteter, eller større poteter skåret i båter. Stek potetene i ca. 15 minutter slik at de får et lite forsprang på andelårene. - Ta ut formen, ha over en ovnsrist, legg andelårene på risten (tips: ta på engangshansker ). Inn igjen i ovnen i nye 15 min (sånn cirka). Ta gjerne på ovnsgrillen tilslutt slik at du får gyllent og sprøtt skinn på stykkene, men pass da godt på - det brenner seg like fort som ribbesvor under grillen. - Tilbehør: Jeg foretrekker en helt enkel grønn salat, feks en pose babyleaf med en vinaigrette av 1 ts dijonsennep, 1/4 presset sitron, 3 ss olivenolje og salt+pepper. Ellers kan rødkål være godt til. - Hvis potetene er veldig fulle av andefett kan man ha dem over i en stor bolle dekket med kjøkkenpapir før man salter dem. De smaker ellers utsøkt. Fett igjen i boksen kan brukes til å steke mer poteter i en annen dag - det holder noen dager i kjøleskapet. Anonymkode: 1b900...402 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #3 Del Skrevet 16. oktober 2020 Bruk det til Crispy Duck. Grill over rist i ovnen og dra kjøttet fra hverandre når det er ferdig. Pannekaker fra innvandrerbutikk, agurk og purreløk i staver + hoisinsaus. Kjempegodt! Anonymkode: 239ec...a9b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 17. oktober 2020 Forfatter #4 Del Skrevet 17. oktober 2020 16 timer siden, AnonymBruker skrev: Sånn gjør vi: - Forvarmer en stor ovnsform på 225 grader. - Åpner boksen, har 2-3 ss andefett i formen, har i poteter - enten hele småpoteter, eller større poteter skåret i båter. Stek potetene i ca. 15 minutter slik at de får et lite forsprang på andelårene. - Ta ut formen, ha over en ovnsrist, legg andelårene på risten (tips: ta på engangshansker ). Inn igjen i ovnen i nye 15 min (sånn cirka). Ta gjerne på ovnsgrillen tilslutt slik at du får gyllent og sprøtt skinn på stykkene, men pass da godt på - det brenner seg like fort som ribbesvor under grillen. - Tilbehør: Jeg foretrekker en helt enkel grønn salat, feks en pose babyleaf med en vinaigrette av 1 ts dijonsennep, 1/4 presset sitron, 3 ss olivenolje og salt+pepper. Ellers kan rødkål være godt til. - Hvis potetene er veldig fulle av andefett kan man ha dem over i en stor bolle dekket med kjøkkenpapir før man salter dem. De smaker ellers utsøkt. Fett igjen i boksen kan brukes til å steke mer poteter i en annen dag - det holder noen dager i kjøleskapet. Anonymkode: 1b900...402 Helt perfekt! Tusen takk! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå