AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #1 Skrevet 16. oktober 2020 Hva slags kjøkkenmaskin har du? Og hva er pluss og minus med den? Mine kriterier: - Stor bolle som kan elte tung gjærbakst - Bråker lite - Enkel å rengjøre - Står stødig på kjøkkenbenken Anonymkode: 87095...d67
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #2 Skrevet 16. oktober 2020 Ingen som har å anbefale? Anonymkode: 87095...d67
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #3 Skrevet 16. oktober 2020 Ankarsrum Anonymkode: 8807d...628 2
myMa Skrevet 16. oktober 2020 #4 Skrevet 16. oktober 2020 Bruker kitchenaid artisan. Den er kraftig. Elter deiger med ca 1kg mel. Den er tung og stødig, men bråker litt. Utrolig effektiv til pisking, røring og elting. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd og overbevist om at den kommer til å overleve meg 😛 så får du mye ekstrautstyr. Har blant annet iskrembolle og pastaruller. Den er dyr men du kommer til å ha den i maaange år 😊 1
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #5 Skrevet 16. oktober 2020 Just now, AnonymBruker said: Ankarsrum Anonymkode: 8807d...628 Med de kriteriene blir det nok Ankarsrum. Men er det det du trenger? Må du få eltet store gjærdeiger, eller klarer du deg med en brødbakemaskin? Jeg har Electrolix Assistent, gammel type Ankarsrum. Så jeg negger ikke. Men tenk gjennom hvilke behov du faktisk har. Anonymkode: 1388c...622
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #6 Skrevet 16. oktober 2020 Vi har en av de største Kenwood Chef - maskinene og er utrolig fornøyd. Vi fikk den til bryllupet med mye ekstrautstyr, og den kostet over 8000. Ville kanskje ikke kjøpt så dyr maskin selv, men jeg er som sagt kjempefornøyd. Liker at den har så stor bi\olle og så kraftig motor at den kan gjøre alt. Anonymkode: 769da...720 3
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #7 Skrevet 16. oktober 2020 Jeg har hatt kitchenaid artisan noen år nå, og jeg er ikke fornøyd med den. Jeg synes den er kjempe god til kaker, men til gjær deig synes jeg den er forferdelig dårlig. Den får ikke ordentlig tak i deigen. Den bråker, og står ikke støtt på benken ved gjær deig. Jeg har kjøpt ankarsum, venter på den nå og gleder emg voldsomt til å teste den. Anonymkode: ea0c8...124 1
mercury_ Skrevet 16. oktober 2020 #8 Skrevet 16. oktober 2020 Kitchenaid er dårlig egnet til gjærbakst, Ankarsrum får jeg ikke dreisen på (syns deigen bare snurrer rundt og blir ikke eltet skikkelig). Kenwood chef titanium xl er den beste jeg har vært borti! Står stødig, relativt stillegående, knar ordentlig og funker i mange, mange år 😍 3
Tran09 Skrevet 16. oktober 2020 #9 Skrevet 16. oktober 2020 Følger, kom gjerne med vurdering av den nye maskinen din AB124 😊
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #10 Skrevet 16. oktober 2020 13 minutter siden, AnonymBruker said: Vi har en av de største Kenwood Chef - maskinene og er utrolig fornøyd. Vi fikk den til bryllupet med mye ekstrautstyr, og den kostet over 8000. Ville kanskje ikke kjøpt så dyr maskin selv, men jeg er som sagt kjempefornøyd. Liker at den har så stor bi\olle og så kraftig motor at den kan gjøre alt. Anonymkode: 769da...720 Men de bråker noe inni h..., eller gjør ikke de nyere modellene det? Anonymkode: 1388c...622
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #11 Skrevet 16. oktober 2020 7 minutter siden, mercury_ said: Kitchenaid er dårlig egnet til gjærbakst, Ankarsrum får jeg ikke dreisen på (syns deigen bare snurrer rundt og blir ikke eltet skikkelig). Kenwood chef titanium xl er den beste jeg har vært borti! Står stødig, relativt stillegående, knar ordentlig og funker i mange, mange år 😍 Du har alle tre! Interessant. Anonymkode: 1388c...622
LoppeLiten Skrevet 16. oktober 2020 #12 Skrevet 16. oktober 2020 Ankarsrum! Har hatt de fleste "store" på markedet og INGEN kan måles med denne spør du meg.
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #13 Skrevet 16. oktober 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men de bråker noe inni h..., eller gjør ikke de nyere modellene det? Anonymkode: 1388c...622 Den er ikke lydløs, men den står veldig stødig og lager mye mindre lyd enn min svigermors eldre Kenwood. Jeg synes også min søsters Kitchen Aid bråker mer enn vår Kenwod. Tror den heter chef xl titan. Den er et par år gammel. Anonymkode: 769da...720 1
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #14 Skrevet 16. oktober 2020 Kenwood! Kjøpte min for 20 år siden og den er like god i dag. Anonymkode: b42aa...dd4
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #15 Skrevet 16. oktober 2020 Oi, så mange ulike meninger. Jeg skal undersøke ang de ulike, men det blir ikke kitchen aid i hvertfall. Den er for svak til mitt bruk. Har vurdert Kenwood da. Men bråker den så mye som folk sier? 🙊 Anonymkode: 87095...d67
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #16 Skrevet 16. oktober 2020 Jeg har både Kenwood, kitchenaid og Ankarsrum og vil absolutt anbefale ankarsrum. KithcenAid er bare tull med mindre den kun skal brukes til kake eller veldig små porsjoner med gjør bakst. Anonymkode: d5faf...39d
mercury_ Skrevet 16. oktober 2020 #17 Skrevet 16. oktober 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Du har alle tre! Interessant. Anonymkode: 1388c...622 Jeg bruker kitchenaid på jobb, de må byttes ut hele tiden fordi de går istykker. Selv ved lett bruk. Og nå snakker jeg om de profesjonelle kitchenaid'ene, som er litt større og sterkere. Selv har jeg Ankarsrum og Kenwood ja. Kenwood er en drøm å bruke!
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #18 Skrevet 16. oktober 2020 Jeg er veldig fornøyd med min Kenwood. 10 år gammel og funker like bra som ny! Anonymkode: cc76d...c4a
Brunhilde Skrevet 16. oktober 2020 #19 Skrevet 16. oktober 2020 Jeg har slitt ut tre Kenwood, og nå har jeg Ankarsrum. Er godt fornøyd med den, og den står veldig stødig på benken. Venninna mi har Electrolux Assisten (gammel Ankarsrum som noen andre nevnte) og har hatt den i over 30 år, den er like god fremdeles. Har diverse ekstrautstyr, men har bare prøvd kjøttkvern så langt. Syns den også fungerer mye bedre enn kverna til Kenwood.
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2020 #20 Skrevet 19. oktober 2020 Jeg har Kenwood Cooking Chef. Stiv pris men jeg bruker den til så mye. Den har en induksjonsplate i bunn, så i tillegg til elting (2 kg mel klarer den uten problemer) bruker jeg den til risgrøt, lemon curd, swiss meringue, supper og mye mer. Mulig at Ankarsrum elter enda bedre/mer deig men der stopper det. Anonymkode: c639f...5ed 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå