AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #1 Skrevet 15. oktober 2020 Noen her som vet om kalori og fett fattig: - Brun saus - Hvit saus - Berné - Karrisaus Leter etter sauser jeg kan bade maten i. Som brun saus og kjøttkaker, Hvit saus og fiskeboller ect. (Ikke bare ketsjup eller bbq på flaske 🙈) Anonymkode: 87d4f...fdc 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #2 Skrevet 15. oktober 2020 Jobb med spiseforstyrrelsen din isteden. Anonymkode: eb704...db9 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #3 Skrevet 15. oktober 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jobb med spiseforstyrrelsen din isteden. Anonymkode: eb704...db9 Heh Ojsann! Er du litt sinna Anonymkode: 87d4f...fdc 2
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #4 Skrevet 15. oktober 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jobb med spiseforstyrrelsen din isteden. Anonymkode: eb704...db9 Og la meg spørre deg siden du nevner spiseforstyrrelse, tror du jeg er over eller under vektig? Anonymkode: 87d4f...fdc 1
Diggilo Skrevet 15. oktober 2020 #5 Skrevet 15. oktober 2020 Vet Toro har en lett bernaisesaus. Men er jo litt kalorier likevel. Sjysaus er vel også mager 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #6 Skrevet 15. oktober 2020 Brun posesaus er rimelig magert. Anonymkode: 6ba9a...68b 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #7 Skrevet 15. oktober 2020 Hvit saus er veldig lett å lage "lett". Du kan la være å bruke smør i det hele tatt, bare blande mel og lettmelk. Brun saus kan du lage med mel, vann, og sukkerkulør (men smaker litt tamt da, tilsett gjerne buljong for smak). Anonymkode: 9e19a...2bd 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #8 Skrevet 15. oktober 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Hvit saus er veldig lett å lage "lett". Du kan la være å bruke smør i det hele tatt, bare blande mel og lettmelk. Brun saus kan du lage med mel, vann, og sukkerkulør (men smaker litt tamt da, tilsett gjerne buljong for smak). Anonymkode: 9e19a...2bd Oj! Tusen takk!! 😄😄 ts Anonymkode: 87d4f...fdc 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #9 Skrevet 15. oktober 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvit saus er veldig lett å lage "lett". Du kan la være å bruke smør i det hele tatt, bare blande mel og lettmelk. Brun saus kan du lage med mel, vann, og sukkerkulør (men smaker litt tamt da, tilsett gjerne buljong for smak). Anonymkode: 9e19a...2bd Så hvis jeg skal lage karrisaus, så bare blande mel, lettmelk og karri krydder da? 😄 Anonymkode: 87d4f...fdc
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #10 Skrevet 15. oktober 2020 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så hvis jeg skal lage karrisaus, så bare blande mel, lettmelk og karri krydder da? 😄 Anonymkode: 87d4f...fdc Jepp. Bare lag akkurat som du lager hvitsaus, men i stedet for å smelte smør, så blander du bare melet rett oppi litt melk i gryten. Og så kan du ha oppi karri eller muskat eller hva du nå måtte ønske etterpå, akkurat som med "vanlig" hvitsaus. Anonymkode: 9e19a...2bd 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå