Gå til innhold

Noen som hat en spennende vri på sjokoladekaka?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noe å tilsette i røra eller pynte den med som gir det lille ekstra i smaksopplevelsen?😀

🎂🍰🍫

Anonymkode: 13175...db7

Videoannonse
Annonse
Skrevet

har* i overskriften.

Anonymkode: 13175...db7

Skrevet

Den der dooleys toffelikøren i glasuren når det serveres til voksne. Folk fikk ikke nok 😊

Anonymkode: fba67...20c

  • Liker 4
Skrevet

Chili, salt karamell, kaffe, nøtter, det kommer jo helt an på hva du liker. 

Anonymkode: 38402...706

  • Liker 3
Skrevet

«Dulce De Lech» krem på toppen av kaka isteden for den grusomme normale melis-glasuern 😄

Det hadde jeg likt både som barn og nå i voksen alderen. Jeg lot alltid melis-glasuren ligge igjen i alle selskap.

Anonymkode: 4cd34...b6f

  • Liker 1
Skrevet

I posekaker er det veldig godt å bytte ut bortimot alt vannet med crème fraiche, opptil 2 bokser. Smør og kaffe i glasuren 😋

Anonymkode: 21d41...5cb

  • Liker 3
Skrevet

Forøvrig har detsoteliv.no en hel egen underkategori med bare sjokoladekaker, masse inspo der, med litt mer spenstige vrier og varianter. 

Anonymkode: 38402...706

Skrevet

Jeg synes det er godt med appelsinsaft og revet appelsinskall i røren.

Anonymkode: 16530...680

  • Liker 1
Skrevet

Det enkle er ofte det beste, ikke for mye tull. 

Skrevet

Salt lakrissaus oppå glasuren(sånn man bruker til is) eller lakrisstrø 🙂

Anonymkode: d1f80...5fc

Skrevet

Sjokoladekake med kefir eller kulturmelk i røren blir som regel veldig godt 🤩 Liker slike kaker mye bedre enn de som har melk i seg. 

Ellers er jeg lite fan av melis- og smørbaserte glasurer på kaken. Det blir for tungt og søtt. Så til de som tenker det samme anbefaler jeg å heller lage en sjokoladekrem av fløte og lys eller mørk sjokolade. Kok opp fløten, ta den til side, brekk oppi sjokolade og la den smelte. Kjøl blandingen ned i kjøleskap og pisk den til en krem. Mye friskere og fyldigere smak enn melis- og smørbaserte kremer eller glasurer. 

Anonymkode: 72340...140

  • Liker 1
Skrevet

Leker godt et lag jordbærsyltetøy under fyllet inni kaka, friskt og godt. Eller hvis du har to lag med fyll, ha vaniljekrem i det ene laget. Nam nam. 

Anonymkode: 658af...25f

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Leker godt et lag jordbærsyltetøy under fyllet inni kaka, friskt og godt. Eller hvis du har to lag med fyll, ha vaniljekrem i det ene laget. Nam nam. 

Anonymkode: 658af...25f

Appelsinmarmelade kan jeg tenke meg er friskt og godt til, jordbær blir vel for søtt:)

Anonymkode: 13175...db7

  • Liker 1
Skrevet

Det viktigste du kan gjøre for å få ei god sjokoladekake er å tilsette salt. Mye mer enn du tror. 

Anonymkode: f0595...2e9

  • Liker 2
Skrevet

Kokos. Litt gammeldags kanskje, men veldig godt, og ikke så ofte jeg får det servert. 

  • Liker 1
Skrevet

Stikke små hull i kaken, fylle med karamellsaus. Sjokoladekrem over.

Anonymkode: 24fe8...63f

Skrevet

Stikk masse hull i kaka med en gaffel før du tar på kremen, da trekker krem mer inn i kaka 😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...