AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #1 Skrevet 14. oktober 2020 Noe å tilsette i røra eller pynte den med som gir det lille ekstra i smaksopplevelsen?😀 🎂🍰☕🍫 Anonymkode: 13175...db7
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #2 Skrevet 14. oktober 2020 har* i overskriften. Anonymkode: 13175...db7
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #3 Skrevet 14. oktober 2020 Den der dooleys toffelikøren i glasuren når det serveres til voksne. Folk fikk ikke nok 😊 Anonymkode: fba67...20c 4
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #4 Skrevet 14. oktober 2020 Chili, salt karamell, kaffe, nøtter, det kommer jo helt an på hva du liker. Anonymkode: 38402...706 3
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #5 Skrevet 14. oktober 2020 «Dulce De Lech» krem på toppen av kaka isteden for den grusomme normale melis-glasuern 😄 Det hadde jeg likt både som barn og nå i voksen alderen. Jeg lot alltid melis-glasuren ligge igjen i alle selskap. Anonymkode: 4cd34...b6f 1
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #6 Skrevet 14. oktober 2020 I posekaker er det veldig godt å bytte ut bortimot alt vannet med crème fraiche, opptil 2 bokser. Smør og kaffe i glasuren 😋 Anonymkode: 21d41...5cb 3
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #7 Skrevet 14. oktober 2020 Forøvrig har detsoteliv.no en hel egen underkategori med bare sjokoladekaker, masse inspo der, med litt mer spenstige vrier og varianter. Anonymkode: 38402...706
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #8 Skrevet 14. oktober 2020 https://mills.no/oppskrift/melange/poke-cake-i-langpanne-med-karamellsaus/ Anonymkode: 788b7...0ab
Muscae Skrevet 14. oktober 2020 #9 Skrevet 14. oktober 2020 Den her er uten tvil den beste jeg har smakt/bakt. https://www.detsoteliv.no/oppskrift/ondskapsfull-sjokoladekake 1
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #10 Skrevet 14. oktober 2020 https://www.oetker.no/no-no/oppskrift/r/black-magic-sjokoladekake Mektig, men fantastisk god!!! Anonymkode: 442c2...008
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #11 Skrevet 14. oktober 2020 Jeg synes det er godt med appelsinsaft og revet appelsinskall i røren. Anonymkode: 16530...680 1
Frøyamor Skrevet 14. oktober 2020 #12 Skrevet 14. oktober 2020 Det enkle er ofte det beste, ikke for mye tull.
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #13 Skrevet 14. oktober 2020 Salt lakrissaus oppå glasuren(sånn man bruker til is) eller lakrisstrø 🙂 Anonymkode: d1f80...5fc
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2020 #14 Skrevet 14. oktober 2020 Sjokoladekake med kefir eller kulturmelk i røren blir som regel veldig godt 🤩 Liker slike kaker mye bedre enn de som har melk i seg. Ellers er jeg lite fan av melis- og smørbaserte glasurer på kaken. Det blir for tungt og søtt. Så til de som tenker det samme anbefaler jeg å heller lage en sjokoladekrem av fløte og lys eller mørk sjokolade. Kok opp fløten, ta den til side, brekk oppi sjokolade og la den smelte. Kjøl blandingen ned i kjøleskap og pisk den til en krem. Mye friskere og fyldigere smak enn melis- og smørbaserte kremer eller glasurer. Anonymkode: 72340...140 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #15 Skrevet 15. oktober 2020 Leker godt et lag jordbærsyltetøy under fyllet inni kaka, friskt og godt. Eller hvis du har to lag med fyll, ha vaniljekrem i det ene laget. Nam nam. Anonymkode: 658af...25f
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #16 Skrevet 15. oktober 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Leker godt et lag jordbærsyltetøy under fyllet inni kaka, friskt og godt. Eller hvis du har to lag med fyll, ha vaniljekrem i det ene laget. Nam nam. Anonymkode: 658af...25f Appelsinmarmelade kan jeg tenke meg er friskt og godt til, jordbær blir vel for søtt:) Anonymkode: 13175...db7 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #17 Skrevet 15. oktober 2020 Det viktigste du kan gjøre for å få ei god sjokoladekake er å tilsette salt. Mye mer enn du tror. Anonymkode: f0595...2e9 2
Bareine Skrevet 15. oktober 2020 #18 Skrevet 15. oktober 2020 Kokos. Litt gammeldags kanskje, men veldig godt, og ikke så ofte jeg får det servert. 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2020 #19 Skrevet 15. oktober 2020 Stikke små hull i kaken, fylle med karamellsaus. Sjokoladekrem over. Anonymkode: 24fe8...63f
Lisaaaaa Skrevet 15. oktober 2020 #20 Skrevet 15. oktober 2020 Stikk masse hull i kaka med en gaffel før du tar på kremen, da trekker krem mer inn i kaka 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå