AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #1 Skrevet 12. oktober 2020 noen som vil tipse meg om hvilke retter som er gode med remulade? kjøpte en for å prøve til fiskepinner, men ble ikke stor suksess. likte selve remuladen, men ikke i denne retten. hadde salat og ris til. Anonymkode: 404c3...aa0
Sheik Skrevet 12. oktober 2020 #2 Skrevet 12. oktober 2020 Jeg bruker remulade til fiskegrateng med potet, smør og råkost. Kjempegodt. Samme til fiskepinner. Eller fish and chips. 1
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #3 Skrevet 12. oktober 2020 fish & chips skal prøves!🙏 Anonymkode: 404c3...aa0
Muskath Skrevet 12. oktober 2020 #4 Skrevet 12. oktober 2020 Jeg synes remulade er godt til all slags stekt fisk. Og til roastbiff! 2
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #5 Skrevet 12. oktober 2020 Roastbeef på skiva, med remulade og sprøløk. Anonymkode: 2865c...7b7 2
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #6 Skrevet 12. oktober 2020 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Roastbeef på skiva, med remulade og sprøløk. Anonymkode: 2865c...7b7 ikke dumt🤗innbiller meg av en eller anen grunn at sylteagurk passer inn her Anonymkode: 404c3...aa0 1
Lisa Rowe Skrevet 12. oktober 2020 #7 Skrevet 12. oktober 2020 Jeg pleier å ha remulade til panert torsk med potet, brokkoli og smeltet smør eller på skiven med roastbeef og karamellisert løk (sylteagurk går i nøden om vi ikke har karamellisert løk, men det kan ikke helt sammenlignes). 2
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #8 Skrevet 12. oktober 2020 Akkurat nå, Lisa Rowe skrev: Jeg pleier å ha remulade til panert torsk med potet, brokkoli og smeltet smør eller på skiven med roastbeef og karamellisert løk (sylteagurk går i nøden om vi ikke har karamellisert løk, men det kan ikke helt sammenlignes). steker du løk med sukker? aldri smakt denne versjonen(kun til annen middag på restaurant) Anonymkode: 404c3...aa0
Zienna Skrevet 12. oktober 2020 #9 Skrevet 12. oktober 2020 Vi har remulade til stekt kveite og roastbiff. Men jeg rører alltid den kjøpte remuladen inn i lettrømme. Synes den da blir mer delikat. Og, litt sunnere.
91Stomperud Skrevet 12. oktober 2020 #10 Skrevet 12. oktober 2020 Her er ei oppskrift på remulade som jeg synes er god. 2 pk. Majones 3 dl. Lettrømme 1/2 glass med sylteagurk med kraft. 1/2 glass med kapers. 1
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #11 Skrevet 12. oktober 2020 Den eneste remuladen som duger er den gule man får i Danmark. Anonymkode: e01f8...107 1
Brunhilde Skrevet 13. oktober 2020 #12 Skrevet 13. oktober 2020 6 hours ago, AnonymBruker said: Roastbeef på skiva, med remulade og sprøløk. Anonymkode: 2865c...7b7 6 hours ago, AnonymBruker said: ikke dumt🤗innbiller meg av en eller anen grunn at sylteagurk passer inn her Anonymkode: 404c3...aa0 Smørbrød med raostbiff, sprø løk, remulade og sylteagurt inngår vel i de fleste standard smørbrødsortiment? Du har kanskje smakt det et eller annet sted, siden du "innbillder" deg at det passer inn? Jeg bruker egentlig lite remulade, men syns det er godt til fish 'n chips, eventuelt i pitabrød med fiskepinner og diverse salat. Og til roastbiffsmørbrød med sprøløk og sylteagurt. 1
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2020 #13 Skrevet 13. oktober 2020 2 timer siden, Brunhilde skrev: Smørbrød med raostbiff, sprø løk, remulade og sylteagurt inngår vel i de fleste standard smørbrødsortiment? Du har kanskje smakt det et eller annet sted, siden du "innbillder" deg at det passer inn? Jeg bruker egentlig lite remulade, men syns det er godt til fish 'n chips, eventuelt i pitabrød med fiskepinner og diverse salat. Og til roastbiffsmørbrød med sprøløk og sylteagurt. ja tror jeg har smakt dette for maaange år siden(men med majones). liker spennende pålegg til rundstykkene mine; feks prøvde jeg leverpostei med stekt sopp. overraskende godt😋 Anonymkode: 404c3...aa0
SoWhat? Skrevet 13. oktober 2020 #14 Skrevet 13. oktober 2020 Lett ristet brød med to, tre salatblader og skiver med tomat og stekt fiskepudding. Da er det veldig godt med remulade på.
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2020 #15 Skrevet 13. oktober 2020 Panert fisk, ja. Svineschnitzel o.l. Kan også være godt på leverposteien på brødskiva. Og remulade lager du enkelt selv. Det er vel basically bare majones med kapers, sylteagurk, pepper, persille og litt sånt. Har du stavmikser, lager en jo majones i en fei. Jeg har ikke sett oppskrift med rømme i før, som en har postet her. Kanskje jeg må prøve det en gang. Anonymkode: 9a2f5...365
Brunhilde Skrevet 13. oktober 2020 #16 Skrevet 13. oktober 2020 7 hours ago, AnonymBruker said: ja tror jeg har smakt dette for maaange år siden(men med majones). liker spennende pålegg til rundstykkene mine; feks prøvde jeg leverpostei med stekt sopp. overraskende godt😋 Anonymkode: 404c3...aa0 Haha, ja, leverpostei og stek sopp er også en gammel klassiker. 1
elien Skrevet 13. oktober 2020 #17 Skrevet 13. oktober 2020 17 timer siden, AnonymBruker skrev: Den eneste remuladen som duger er den gule man får i Danmark. Anonymkode: e01f8...107 Helt enig i det, det som heter remulade her er bare maiones med litt ekstra krydder i. Mens den danske er full av grønnsaker og mye smak. Kjenner det er lenge siden jeg har vært i Danmark nå, mye som vi ikke har like godt her.
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2020 #18 Skrevet 13. oktober 2020 brødskive med lammerull, remulade og tomat. Anonymkode: 812ea...2e3
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2020 #19 Skrevet 13. oktober 2020 Til fiskekaker Anonymkode: a5df2...8e7 1
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2020 #20 Skrevet 20. oktober 2020 På pølse med brød/lompe. 😍 Anonymkode: 47320...784
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå