AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #1 Del Skrevet 12. oktober 2020 Hei! Jeg har hatt en pakke med remas karbonadedeig i kjøleskapet i en uke nå. Kjøttet går ut på dato i morgen og planen var å bruke den i dag. Jeg begynte å steke det nå, men kjøttet ser ut til å være både brunt og rødt. Dette har jeg ikke opplevd før. Er det dårlig tror dere? Anonymkode: afdce...5d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2020 #2 Del Skrevet 12. oktober 2020 med all sannsynlighet ikke. https://www.lofotposten.no/forbrukersporsmal/mat/forbruker/hvorfor-er-kjottet-rodt-i-den-ene-pakken-men-brunt-i-den-andre-pakken-gilde/s/5-29-187197 Anonymkode: 7c175...7d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå