AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #1 Skrevet 10. oktober 2020 Kan jeg bruke to Toroposer med marengs/pavlova, for å få kaken tykkere? Stekes den da lengre? (Ja, jeg kunne lagd selv, men mangler egg. Kunne hatt to lag, men mangler ekstra fløte.) Anonymkode: 0f916...ec3
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #2 Skrevet 10. oktober 2020 Ja, da må den helt sikkert stekes lengre. UsikkerMen det høres ut til å bli veldig mye bunn og lite krem? Har du ikke noe annet du kan blande i kremen, slik at du får mer av det? Eksempel creme fraiche og en dæsj vaniljepulver? Uansett så kan du gjøre som planlagt og lage dobbel bunn. Usikker på hva som står av steketid på toroposen, men sats iallfall på en halvtime lengre. Men google «hvordan vite at pavlovaen er ferdig» eller noe sånt, for tips. Anonymkode: 28b60...775
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå