Gå til innhold

Doble pavlova-oppskrift?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg bruke to Toroposer med marengs/pavlova, for å få kaken tykkere? Stekes den da lengre? 
(Ja, jeg kunne lagd selv, men mangler egg. Kunne hatt to lag, men mangler ekstra fløte.)

Anonymkode: 0f916...ec3

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, da må den helt sikkert stekes lengre. UsikkerMen det høres ut til å bli veldig mye bunn og lite krem? Har du ikke noe annet du kan blande i kremen, slik at du får mer av det? Eksempel creme fraiche og en dæsj vaniljepulver? 
 

Uansett så kan du gjøre som planlagt og lage dobbel bunn. Usikker på hva som står av steketid på toroposen, men sats iallfall på en halvtime lengre. Men google «hvordan vite at pavlovaen er ferdig» eller noe sånt, for tips.

Anonymkode: 28b60...775

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...