alabaster Skrevet 9. oktober 2020 #41 Skrevet 9. oktober 2020 Remulade, ertepuré og ris eller makaronistuing. Alternativt i wrap med rømmedressing, salat, agurk, tomat, mangosalsa. 1
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2020 #42 Skrevet 9. oktober 2020 Poteter, grønnsaker (gulrot, blomkål, brokkoli) og hvit saus! Anonymkode: f459a...75e
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2020 #43 Skrevet 9. oktober 2020 Spiser det ikke selv, men ei venninne spiser det med ris og barnaise saus. Ingen grønnsaker. Sier noe... Anonymkode: 8f41e...d0e 1
Klemme Skrevet 9. oktober 2020 #44 Skrevet 9. oktober 2020 Potet, brokkoli og råkostsalat med raspet gulrot, kålrot, nepe og granateplekjerne.
Kinder Skrevet 9. oktober 2020 #45 Skrevet 9. oktober 2020 Sist jeg spiste det var det i tacolefse med salatblader, mango, agurk, avokado og chilimajones. 1
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2020 #46 Skrevet 9. oktober 2020 Har sluttet å kjøpe/spise fiskepinner etter at det ikke er torsk i dem lenger. Nå er det bare en for meg ukjent type fisk. Alaska et eller annet. Anonymkode: 3852f...d4e 1
mordi Skrevet 10. oktober 2020 #47 Skrevet 10. oktober 2020 7 timer siden, Jeffe skrev: Spegehti Hva er det?
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #48 Skrevet 10. oktober 2020 Du mener slike man får på asiatisk resturang? Vi bruker dem til Sushi og sånn. Har vært på ferie i Thailand der såg jeg at de brukte de til nudler også, så du kan sikkert bruke til det også Anonymkode: df230...117
Cascol Skrevet 10. oktober 2020 #49 Skrevet 10. oktober 2020 Kokte poteter, grønnsaker/salat, rømme og tacosauso Potetmos, brokkoli og ketchup I wraps med salat og sweet chili saus 1
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #50 Skrevet 10. oktober 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Har sluttet å kjøpe/spise fiskepinner etter at det ikke er torsk i dem lenger. Nå er det bare en for meg ukjent type fisk. Alaska et eller annet. Anonymkode: 3852f...d4e Alaska pollock er en torsk. Det er altså fortsatt torsk i fiskepinner. Anonymkode: 14fbc...5fb 4
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #51 Skrevet 10. oktober 2020 Fiskepinner spiser jeg alltid med mye remulade 😋 Vanligvis som fish & chips (m/ ovnsbakte potetbåter og grønne erter). En annen variant er fishburger, hamburgerbrød med litt salat/ andre gr.saker. Anonymkode: 0ec67...4e6 2
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #52 Skrevet 10. oktober 2020 Lager remulade, gjerne med kapers. Liker råkost til. Finkutter gjerne kål og gulrøtter, og blander med litt sitron. Eller lager coleslaw med remulade. Ser noen klager over kvaliteten. Fiskepinner lager man enkelt selv. Jeg bruker sei eller torsk. Ovnsbaker i stedet for å fritere, så har du en rett som både er vanvittig sunn, og smaker mye bedre enn butikkvarianten. Anonymkode: a978e...006 1
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #53 Skrevet 10. oktober 2020 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lager remulade, gjerne med kapers. Liker råkost til. Finkutter gjerne kål og gulrøtter, og blander med litt sitron. Eller lager coleslaw med remulade. Ser noen klager over kvaliteten. Fiskepinner lager man enkelt selv. Jeg bruker sei eller torsk. Ovnsbaker i stedet for å fritere, så har du en rett som både er vanvittig sunn, og smaker mye bedre enn butikkvarianten. Anonymkode: a978e...006 Selvfølgelig blir de bedre om man lager det selv, men for meg er fiskepinner "fastfood" som jeg kan ty til når jeg ikke gidder å lage mat. Men jeg kjøper de som inneholder mest fisk da 😄 Tas ut av fryser`n og rett inn i ovnen (enig med deg der), mindre jobb og mindre fett. Anonymkode: 0ec67...4e6 1
hablador Skrevet 10. oktober 2020 #54 Skrevet 10. oktober 2020 F.eks potetmos, brokkoli, gulrøtter, remulade
Brunhilde Skrevet 10. oktober 2020 #55 Skrevet 10. oktober 2020 Jeg spiser fiskepinner veldig sjeldent, men av og til er det en rask løsning som jeg spiser i pitabrød med tomat, salat og remulade + litt sitronsaft. Før i tiden, da det var en populær middag blant familens småtroll ble de servert med poteter og raspet gulrot. Det er så lenge siden at de fremdeles ble stekt i steikepanne, syns egentlig det var bedre, om enn mer usunt, enn varianten som stekes i ovn.
Ludovica- Skrevet 10. oktober 2020 #56 Skrevet 10. oktober 2020 Risnudler, cashevnøtter, lime og sweet chilli pluss grønnsaker av ønsket slag. Eller i tacolefser med svweet chilli saus, kesam, agur, gulrot etc. Eller bare med rus og grønnsaker. Kokte gulrøtter, potet, erter og remulade.. osv.
Brunhilde Skrevet 10. oktober 2020 #57 Skrevet 10. oktober 2020 Just now, Ludovica- said: Risnudler, cashevnøtter, lime og sweet chilli pluss grønnsaker av ønsket slag. Eller i tacolefser med svweet chilli saus, kesam, agur, gulrot etc. Eller bare med rus og grønnsaker. Kokte gulrøtter, potet, erter og remulade.. osv. Hva slags rus? (Neida, jeg skjønte at det var en skrivefeil, men den ble ganske morsom ) 4
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2020 #58 Skrevet 10. oktober 2020 Jeg liker å ha rødbetter som er syltet til, passer utrolig godt til. Pluss enten raspet gulrot el noe grønt. Remulade er en selvfølge:) Anonymkode: 0fd99...9c4
Ludovica- Skrevet 10. oktober 2020 #59 Skrevet 10. oktober 2020 4 minutter siden, Brunhilde skrev: Hva slags rus? (Neida, jeg skjønte at det var en skrivefeil, men den ble ganske morsom ) Haha! Tja valgfritt? 1
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2020 #60 Skrevet 11. oktober 2020 På 10.10.2020 den 1.58, AnonymBruker skrev: Har sluttet å kjøpe/spise fiskepinner etter at det ikke er torsk i dem lenger. Nå er det bare en for meg ukjent type fisk. Alaska et eller annet. Anonymkode: 3852f...d4e Alaskan pollock, en type sei.. altså ikke noe skummelt.. Anonymkode: 4ba23...159
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå