AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2020 #1 Skrevet 8. oktober 2020 Hvordan bruker du hodekål? Er det nødvendig å vaske den om man tar bort de ytterste bladene? Anonymkode: 9b283...dc4
AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2020 #3 Skrevet 8. oktober 2020 Vasker ikke, men tar av det ytterste laget hvis det er noe brunt på det. Anonymkode: bcc2e...e33
Arkana Skrevet 8. oktober 2020 #4 Skrevet 8. oktober 2020 Jeg tar av de ytterste bladene og vasker ikke. Bruker ikke kål så mye, men lager kålstuing til kjøttkaker og bruker kål i fårikål, til coleslaw, i wok og i vårruller.
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2020 #5 Skrevet 9. oktober 2020 Tar alltid av de ytterste bladene, vasker ikke. Coleslaw (til bbq retter, buns, med mer), smørdampet (til fisk), får-i-kål, kålrulettter, wok, grillet halv (kun spisskål), fermentert (til koreanske retter), syltet (til sashimi), dampet (kun choi-kål). Og putter en neve rå kål i smoothien om jeg har rester. Anonymkode: d05ac...a33
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2020 #6 Skrevet 9. oktober 2020 Hvordan funker det å ovnsbake? Anonymkode: 9b283...dc4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå