tobo Skrevet 26. juli 2005 #1 Skrevet 26. juli 2005 Ja. Hvor fet er denne osten? Siden den er så fryktelig god, mener min mann den er spekket med fett. Er den det?
Gjest Gjesta Skrevet 26. juli 2005 #2 Skrevet 26. juli 2005 Parmesan er jo fryktelig tørr, så jeg kan ikke tenke meg at den er så veldig fet. Dessuten bruker du jo ikke så store mengder av den?
tobo Skrevet 26. juli 2005 Forfatter #3 Skrevet 26. juli 2005 Men den er jo så dyr!! All god mat er enten fett eller dyrt?? Noen som er sikre på fettgehalten?
Gjest Gjesta Skrevet 26. juli 2005 #4 Skrevet 26. juli 2005 (endret) Jeg skulle gjerne sjekket pakningen, men har bare en stor klump liggende i en pose i kjøleskapet, og googling gav ikke noe svar. Men jeg pleier å tenke ang. ost: jo fetere og dyrere, jo bedre (og den regelen gjelder IKKE generelt hos meg). Har du smakt pecorino? Om mulig enda bedre? Endret 26. juli 2005 av Lilith
tobo Skrevet 26. juli 2005 Forfatter #5 Skrevet 26. juli 2005 Hehe. Den klumpen som lå i kjøleskapet forsvant nettopp ned i magen min. Og jeg har kjøpt løsvekt, så ikke noe embalasje her heller. Pecorino - enda bedre? Går det an da? Jeg må sjekke. Tusen takk, Lilith!
tobo Skrevet 26. juli 2005 Forfatter #9 Skrevet 26. juli 2005 30%. Dette synes jeg var veldig gledelig. Mindre enn gulost, og laaangt mindre enn deilige feta. Nei, dette var hyggelig.
Gjest Gjesta Skrevet 26. juli 2005 #10 Skrevet 26. juli 2005 (hva slags gulost tenker du på? Norvegia har 27%....(huff, et problem jeg har, må vite fettprosenten på det meste)
tobo Skrevet 26. juli 2005 Forfatter #11 Skrevet 26. juli 2005 Jeg trodde det var sånn 36%. Vet ikke helt hvorfor, men... Som du skjønner er ikke jeg helt oppdatert.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå