Gå til innhold

Bake med vanlig kakao, ikke bakekakao?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er egentlig forskjellen?

Merker man det på smaken?

Kan man kjøpe den rimeligste fra rema sitt merke prima uten at det merkes særlig?

Anonymkode: a3088...105

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Når du sier vanlig kakao, mener du ferdigposer ment til å helle kokende vann i? For de har jo f.eks allerede sukker i seg.

Anonymkode: 9c577...fff

  • Liker 1
Skrevet

Du kan bruke begge deler. Men den typiske bakekakaoen har litt sterkere smak og er litt mørkere. 

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Når du sier vanlig kakao, mener du ferdigposer ment til å helle kokende vann i? For de har jo f.eks allerede sukker i seg.

Anonymkode: 9c577...fff

Nei, du får kjøpt en pakke som heter kakao også får du kjøpt en tilsvarende som heter bakekakao. Søk evt opp hos kolonial eller meny.no.

Anonymkode: a3088...105

  • Liker 2
Skrevet
Akkurat nå, Muskath skrev:

Du kan bruke begge deler. Men den typiske bakekakaoen har litt sterkere smak og er litt mørkere. 

Takk. Vet du om man merker forskjell i det ferdige produktet? Kan man evt bare ta litt ekstra av kakaoen for å få samme smak som bakekakaoen?

Anonymkode: a3088...105

Skrevet

Jeg bruker den vanlige kakaoen og merker ikke noe forskjell verken i smak eller konsistens.

  • Liker 5
Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

Takk. Vet du om man merker forskjell i det ferdige produktet? Kan man evt bare ta litt ekstra av kakaoen for å få samme smak som bakekakaoen?

Anonymkode: a3088...105

Tror ikke det er mye forskjell. Du kan jo ta bittelitt mer av vanlig kakao. 

Skrevet

Det er for å tjene mer penger på lettpåvirkelige kunder, så nei, selvfølgelig vil det ikke fungere med "vanlig" kakao, det blir for billig.

Anonymkode: 464ec...6e5

  • Liker 4
Skrevet

Bakekakao er mer konsentrert og mørkere, det er forskjellen. 

Anonymkode: 23bf0...0c9

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Det er for å tjene mer penger på lettpåvirkelige kunder, så nei, selvfølgelig vil det ikke fungere med "vanlig" kakao, det blir for billig.

Anonymkode: 464ec...6e5

Man trenger ikke være lettpåvirkelig for å kjøpe sånne produkter. For et idiotisk svar.

Skrevet

Se på ingridiensene. Er det samme i begge, bare at bakekako gjerne er 10-20kr dyrere....

Anonymkode: cc73f...6d9

  • Liker 4
Skrevet
17 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva er egentlig forskjellen?

Merker man det på smaken?

Kan man kjøpe den rimeligste fra rema sitt merke prima uten at det merkes særlig?

Anonymkode: a3088...105

Det er helt utrolig forskjell!

Jeg trodde ikke det gjorde noe selv, har mye brukt kakao til å bake med. Min store «aha» opplevelse var når jeg bakte brownies med bakekakao isteden for kakao som jeg tidligere har gjort. Smaken var helt annerledes. Med vanlig kakao, smakte det som toro brownies, men med bakekakao, smakte det hjemmelaget brownies. Kan ikke si annet enn at det er verdt å teste ut 😄

Anonymkode: 2ac4d...ee2

Skrevet
37 minutter siden, Muskath skrev:

Tror ikke det er mye forskjell. Du kan jo ta bittelitt mer av vanlig kakao. 

 

34 minutter siden, Muskath skrev:

Man trenger ikke være lettpåvirkelig for å kjøpe sånne produkter. For et idiotisk svar.

Men du må innrømme at det hjelper?

Anonymkode: 464ec...6e5

  • Liker 2
Skrevet

Jeg foretrekker vanlig kakao og ikke bakekakao. Mildere smak da føler jeg og mer populær blant barna. :) 

  • Liker 4
Skrevet
39 minutter siden, FrøkenMånestråle skrev:

Jeg foretrekker vanlig kakao og ikke bakekakao. Mildere smak da føler jeg og mer populær blant barna. :) 

Så med andre ord er det best å bruke bakekakao hvis man ønsker en ordentlig god og kraftig, mørk konfekt-sjokoladekake :)Nam!

Anonymkode: a3088...105

  • Liker 3
Skrevet
42 minutter siden, FrøkenMånestråle skrev:

Jeg foretrekker vanlig kakao og ikke bakekakao. Mildere smak da føler jeg og mer populær blant barna. :) 

Samme her. Bakekakao blir for sterkt. Jeg liker ikke mørk sjokolade, foretrekker den lyseste melkesjokoladen det er mulig å få tak i.

  • Liker 1
Skrevet
2 hours ago, AnonymBruker said:

 

Men du må innrømme at det hjelper?

Anonymkode: 464ec...6e5

Uansett har det ikke noe i denne tråden å gjøre. Lag din egen tråd

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Så med andre ord er det best å bruke bakekakao hvis man ønsker en ordentlig god og kraftig, mørk konfekt-sjokoladekake :)Nam!

Anonymkode: a3088...105

Sikkert, er egentlig ikke så veldig på kaker, gidder egentlig bare å lage kaker til barn,

2 timer siden, cleangal skrev:

Samme her. Bakekakao blir for sterkt. Jeg liker ikke mørk sjokolade, foretrekker den lyseste melkesjokoladen det er mulig å få tak i.

Jeg kan godt spise mørk sjokolade, men foretrekker vanlig melkesjokolade. Billig i drift med andre ord. :P 

Når det komme til kaker så er jeg ikke så veldig kakeglad, velger vanlig sjokolade foran kake liksom. Men må jeg først lage kaker og det er sjokolade så må det være uten bakekakao og med vanlig kakao, hvis ikke blir den for tung.

Skrevet

"Bakekakao" er et ganske nytt produkt, man har bakt sjokoladekake leeenge før bakekakao var tilgjengelig i butikken :)

  • Liker 7
Skrevet
10 timer siden, Tiuren skrev:

"Bakekakao" er et ganske nytt produkt, man har bakt sjokoladekake leeenge før bakekakao var tilgjengelig i butikken :)

Jeg skulle akkurat til å si det samme, før fantes det bare vanlig kakao 🙂 Det blir litt som gjær. Den originale kan brukes til alt, men likevel selges det både pizzagjær og egen gjær for søt bakst....   

Anonymkode: d206a...8aa

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...