Gå til innhold

Ostesufflé


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage ostesufflé i morgen, og innså nå at vi ikke har samme type form som jeg er vandt med å bruke. Har alltid brukt en sånn rund form med høye kanter, men vi har bare "lasagne-form". Kan jeg bruke denne, eller må den ildfaste formen være rund med høye kanter? Har eventuelt en springkakeform, om det funker bedre.

Anonymkode: ffbee...d67

Skrevet

Formen bør i det minste ha høye kanter, slik at suffleen blir luftig og høy.

Anonymkode: 3ce96...2b2

Skrevet

Du kan bygge opp en liten springform med bakepapir.

Anonymkode: 4d81d...311

Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker said:

Du kan bygge opp en liten springform med bakepapir.

Anonymkode: 4d81d...311

Kan legge til at jeg aldri har forsøkt dette selv, men har sett det ett eller annet sted.

Ellers:

make souffle without ramekins

Anonymkode: 4d81d...311

Skrevet

Endte opp med å bruke en stor kjele. Funka supert. :) 

Anonymkode: ffbee...d67

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...