AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2020 #1 Skrevet 3. oktober 2020 Jeg skal lage ostesufflé i morgen, og innså nå at vi ikke har samme type form som jeg er vandt med å bruke. Har alltid brukt en sånn rund form med høye kanter, men vi har bare "lasagne-form". Kan jeg bruke denne, eller må den ildfaste formen være rund med høye kanter? Har eventuelt en springkakeform, om det funker bedre. Anonymkode: ffbee...d67
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2020 #2 Skrevet 4. oktober 2020 Formen bør i det minste ha høye kanter, slik at suffleen blir luftig og høy. Anonymkode: 3ce96...2b2
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2020 #3 Skrevet 4. oktober 2020 Du kan bygge opp en liten springform med bakepapir. Anonymkode: 4d81d...311
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2020 #4 Skrevet 4. oktober 2020 6 minutter siden, AnonymBruker said: Du kan bygge opp en liten springform med bakepapir. Anonymkode: 4d81d...311 Kan legge til at jeg aldri har forsøkt dette selv, men har sett det ett eller annet sted. Ellers: make souffle without ramekins Anonymkode: 4d81d...311
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2020 #5 Skrevet 4. oktober 2020 Endte opp med å bruke en stor kjele. Funka supert. Anonymkode: ffbee...d67
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå