Gå til innhold

Kakekrise!!!!!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal i konfirmasjon og har hatt det travelt så jeg bakte ikke før nå. Sjokolade kremen skilte seg og dumme meg smurte den på kaka. Den er kornete, men smaker greit. Skal pynte i morgen med annen krem over. 
 

Bør jeg stå opp i morgen tidlig å bake en annen kake? 
 

Anonymkode: a1314...909

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dersom du dekker over med en annen krem behøver du ikke lage ny. Ingen kommer til å merke det. 

Anonymkode: 4289d...5d5

Skrevet

Skrap av kremen, og lag ny krem nå i kveld, dersom du har ingrediensene :)

Hvis d fortsatt blir total krise kan du gjøre noe i morgen tidlig. 

Anonymkode: a356a...fc0

Skrevet

Jeg hadde normalt bakt ny, men her er du vel såpass bakpå tidsmessig at det fort blir bare stress. Viktigere for konfirmanten med uthvilte foreldre enn perfekt sjokoladekake. Spesielt dersom dette er en av mange kaker. Er det eneste kaka/hovedkaka hadde jeg nok bakt ny uansett. 

Skrevet

Jeg lager alltid Swiss meringue. 4 eggehviter og 200 g sukker piskes over vannbad i 10 minutter, rør videre til det har kjølt ned til ca 30 grader. Så har du i 200 g myk smør, litt og litt, og 150 g smeltet sjokolade. Fløyelsmyk og mye lettere enn vanlig smørkrem.

Har du kjøkkenmaskin med induksjonsplate (jeg har Kenwood Cooking Chef) gjør den jobben for deg. Alle burde ha noe lignende men vannbad fungerer like bra.

Anonymkode: 7074d...3e4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...