AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2020 #1 Skrevet 2. oktober 2020 Skal i konfirmasjon og har hatt det travelt så jeg bakte ikke før nå. Sjokolade kremen skilte seg og dumme meg smurte den på kaka. Den er kornete, men smaker greit. Skal pynte i morgen med annen krem over. Bør jeg stå opp i morgen tidlig å bake en annen kake? Anonymkode: a1314...909
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2020 #2 Skrevet 2. oktober 2020 Dersom du dekker over med en annen krem behøver du ikke lage ny. Ingen kommer til å merke det. Anonymkode: 4289d...5d5
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2020 #3 Skrevet 2. oktober 2020 Skrap av kremen, og lag ny krem nå i kveld, dersom du har ingrediensene Hvis d fortsatt blir total krise kan du gjøre noe i morgen tidlig. Anonymkode: a356a...fc0
Glitnir Skrevet 2. oktober 2020 #4 Skrevet 2. oktober 2020 Jeg hadde normalt bakt ny, men her er du vel såpass bakpå tidsmessig at det fort blir bare stress. Viktigere for konfirmanten med uthvilte foreldre enn perfekt sjokoladekake. Spesielt dersom dette er en av mange kaker. Er det eneste kaka/hovedkaka hadde jeg nok bakt ny uansett.
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2020 #5 Skrevet 3. oktober 2020 Jeg lager alltid Swiss meringue. 4 eggehviter og 200 g sukker piskes over vannbad i 10 minutter, rør videre til det har kjølt ned til ca 30 grader. Så har du i 200 g myk smør, litt og litt, og 150 g smeltet sjokolade. Fløyelsmyk og mye lettere enn vanlig smørkrem. Har du kjøkkenmaskin med induksjonsplate (jeg har Kenwood Cooking Chef) gjør den jobben for deg. Alle burde ha noe lignende men vannbad fungerer like bra. Anonymkode: 7074d...3e4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå