AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #1 Del Skrevet 1. oktober 2020 Vi har kjøpt to frosne stykker indrefilet av okse, ca. 1,3kg per stk. Hvordan bør disse tines? Leser mye ulikt på nett. Hvor lang tid tar det i kjøleskap/på kjøkkenbenken/i vannbad? Anonymkode: 4f6c9...613 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #2 Del Skrevet 1. oktober 2020 Tin dem i kjøleskap over natta, de blir best da. Og så legger du dem i romtemperatur en stund før de skal tilberedes, så de ikke får "sjokk". Men jeg vet ikke nøyaktig hvor lang tid det tar å tine dem. Anonymkode: 2d4b3...f44 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2020 #3 Del Skrevet 1. oktober 2020 Kan fort ta ett par dager i kjøleskapet... ta de gjerne ut 3-4 timer før de skal tilberedes også 😀 Anonymkode: 59920...e84 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 1. oktober 2020 #4 Del Skrevet 1. oktober 2020 Jeg ville lagt de i kjøleskap også Vannbad er vel mest når du har liten tid? Husk å legge fat under! (snakker av erfaring ) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2020 #5 Del Skrevet 2. oktober 2020 At kjøtt skal tines over lang tid i kjøleskap er en gammel, seiglivet myte. Rask tining gir best resultat, f.eks. i kaldt vannbad. Grunnen er at kjøttet skal befinne seg kortest mulig tid rett under null grader Celsius, siden det er der de store iskrystallene som ødelegger celleveggene dannes. Kilde: Forskning.no Anonymkode: 831fa...022 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå