Gå til innhold

hvordan lager jeg ordentlig god karrisaus - slik man får servert på restaurantene


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker da spesifikt på kylling i karrisaus

Noen som har fremgangsmåtte så blir jeg glad :) 

Anonymkode: 7e4c7...7ae

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Grønn? Rød? Gul? Indisk? Thai? Kinesisk? Norsk?

Anonymkode: 82744...c7f

  • Liker 5
Skrevet

Kjøp en skikkelig currypaste fra innvandrerforretning

 

Anonymkode: 8113d...212

Skrevet
17 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Grønn? Rød? Gul? Indisk? Thai? Kinesisk? Norsk?

Anonymkode: 82744...c7f

Grønn /rød jeg vet ikke forskjellen- Tror det er kinesisk

Anonymkode: 7e4c7...7ae

Skrevet

Kinesisk chicken curry . Sennepsgul i fargen

Anonymkode: 7e4c7...7ae

Skrevet

Thai mener du?

Anonymkode: d6179...164

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Thai mener du?

Anonymkode: d6179...164

Ja tror det

Anonymkode: 7e4c7...7ae

Skrevet

De har noen hemmeligheter i maten sin. Vanskelig å kopiere. Blir aldri helt det samme hjemme selv om man har ekte currypaste og topp kvalitet på kokosmelk, er noe hemmelig ingrediens man ikke har tror jeg. Har prøvd å finne ut, men klarer ikke "knekke" koden. 

Anonymkode: 6087e...575

  • Liker 1
Skrevet
35 minutter siden, AnonymBruker skrev:

De har noen hemmeligheter i maten sin. Vanskelig å kopiere. Blir aldri helt det samme hjemme selv om man har ekte currypaste og topp kvalitet på kokosmelk, er noe hemmelig ingrediens man ikke har tror jeg. Har prøvd å finne ut, men klarer ikke "knekke" koden. 

Anonymkode: 6087e...575

Et tips er å bruke kokosmelk uten stabilisatorer i seg, for kokosmelken del skal separeres. Man kan gjerne starte med litt av kokosmelken i kjelen og vente til den skiller seg slik at man sitter igjen med olje og kokos som friteres.

Finner man ingredienser som thai ingefær/galanga så gir det en annen smak enn bare vanlig ingefær, samme om den inneholder korianderrot. Sitrongress, kaffir lime, tamarind, fiskesaus, kokosblomstsukker, thai basilikum, og bladene til kaffir lime er også med på å heve curryen :) 

Anonymkode: 9b538...e06

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...