AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #1 Skrevet 29. september 2020 Tenker da spesifikt på kylling i karrisaus Noen som har fremgangsmåtte så blir jeg glad Anonymkode: 7e4c7...7ae
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #2 Skrevet 29. september 2020 Grønn? Rød? Gul? Indisk? Thai? Kinesisk? Norsk? Anonymkode: 82744...c7f 5
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #3 Skrevet 29. september 2020 Kjøp en skikkelig currypaste fra innvandrerforretning Anonymkode: 8113d...212
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #4 Skrevet 29. september 2020 17 minutter siden, AnonymBruker skrev: Grønn? Rød? Gul? Indisk? Thai? Kinesisk? Norsk? Anonymkode: 82744...c7f Grønn /rød jeg vet ikke forskjellen- Tror det er kinesisk Anonymkode: 7e4c7...7ae
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #5 Skrevet 29. september 2020 Kinesisk chicken curry . Sennepsgul i fargen Anonymkode: 7e4c7...7ae
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #6 Skrevet 29. september 2020 Thai mener du? Anonymkode: d6179...164
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #7 Skrevet 29. september 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Thai mener du? Anonymkode: d6179...164 Ja tror det Anonymkode: 7e4c7...7ae
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #8 Skrevet 29. september 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja tror det Anonymkode: 7e4c7...7ae https://ceciliesmat.no/gronn-kylling-curry/ Anonymkode: d6179...164
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #9 Skrevet 29. september 2020 De har noen hemmeligheter i maten sin. Vanskelig å kopiere. Blir aldri helt det samme hjemme selv om man har ekte currypaste og topp kvalitet på kokosmelk, er noe hemmelig ingrediens man ikke har tror jeg. Har prøvd å finne ut, men klarer ikke "knekke" koden. Anonymkode: 6087e...575 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #10 Skrevet 29. september 2020 35 minutter siden, AnonymBruker skrev: De har noen hemmeligheter i maten sin. Vanskelig å kopiere. Blir aldri helt det samme hjemme selv om man har ekte currypaste og topp kvalitet på kokosmelk, er noe hemmelig ingrediens man ikke har tror jeg. Har prøvd å finne ut, men klarer ikke "knekke" koden. Anonymkode: 6087e...575 Et tips er å bruke kokosmelk uten stabilisatorer i seg, for kokosmelken del skal separeres. Man kan gjerne starte med litt av kokosmelken i kjelen og vente til den skiller seg slik at man sitter igjen med olje og kokos som friteres. Finner man ingredienser som thai ingefær/galanga så gir det en annen smak enn bare vanlig ingefær, samme om den inneholder korianderrot. Sitrongress, kaffir lime, tamarind, fiskesaus, kokosblomstsukker, thai basilikum, og bladene til kaffir lime er også med på å heve curryen Anonymkode: 9b538...e06 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå