Gå til innhold

Flere som liker alle matvarer?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Satt her og prøvde å komme på noe jeg ikke liker, kom ikke på noenting. Hører jo stadig om folk som ikke kan fordra visse matvarer, virker som de fleste har en liste over ting de ikke liker.

Er ingen snobbete connoisseur og er storfornøyd med ei brødskive med leverpostei, men misliker heller ikke noen mat så lenge råvarene er fresh og tilberedt av noen som kan det (ikke ferdigmat/Toro). Smalahove, haggis, skarpe oster, kimchi, koriander, skalldyr, pickles, jo mer pikant smak jo bedre!

Flere som liker alt?

Anonymkode: c0c03...136

  • Liker 3
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Eneste jeg har smakt som jeg ikke har likt må være blåskjell. Ikke pga smaken, men pga alt det "rare" inni. Jeg klarer ikke trevler og annet mystisk i maten. Ellers...nøkkelost er jeg heller ikke så glad i men skulle nok vent meg til smaken. Jeg har aldri blitt presset til å spise noe jeg ikke likte hjemme, så kanskje det er noe av forklaringen. Jeg syns nye smaker er spennende. Liker også gammelost!

Anonymkode: 07f63...653

Skrevet

Kan spise det meste av mat selv om jeg ikke syntes det er skikkelig digg, men majones og remulade klarer jeg faktisk ikke spise. Brekker meg og kaster opp av det.

Anonymkode: 3d5c2...589

Skrevet

Spiser du gledelig blodpølse, lungemos osv?

Skrevet

Javisst, vil kalle meg selv som en altetende person. Selv om jeg ikke spiser absolutt ALT. Spiser det aller, aller meste. Ikke gammelost. Synes ikke wiener snitsel/oste snitsel er godt, heller ikke mcnugets eller våruller fra butikk. 

Liker  f.eks retter som fårikål, kamshell, oliven, pultost, blåmuggost, blodpølse. 

Anonymkode: eb243...76c

Skrevet

Det eneste jeg ikke liker er stangselleri, ellers liker jeg alt!

Anonymkode: d6587...79d

  • Liker 3
Skrevet

Jeg spiser gledelig blodpølse og lungemos.

Anonymkode: eb243...76c

  • Liker 3
Skrevet
8 minutter siden, Camillapb skrev:

Spiser du gledelig blodpølse, lungemos osv?

Lungemos var livretten min som barn, blodpølse tror jeg faktisk ikke jeg har smakt, men hadde definitivt forsynt meg om det ble tilbudt :) Ser for meg noe litt søtt og krydret, sikkert godt.

TS

Anonymkode: c0c03...136

  • Liker 4
Skrevet

Jeg vil si jeg liker det meste. Det er noen få ting jeg ikke klarer, men de kan telles på "ei krøpla barnehånd". Og mange ting har jeg bare ikke hatt muligheten til å smake ennå. 

Blåskjell, majones, blodpølse, lungemos, liker jeg. Og fleskepølse, snegler, blekksprut og rødbeter!

Kamskjell er for meg overpriset fiskebolle, avocado bare fett.

Da jeg var yngre likte jeg oste/baconpølser, men nå er det for mektig, osteschnitzel både for mektig og for tamt, spaghetti ala capri er bare mel. Mange av ferdigmatrettene jeg elsket, er jeg nå helt likegyldig til, jeg lager bedre mat selv, med glede, og mye billigere.

Det eneste jeg ikke makter, er tomat som ikke er helt most, og enkelte (andre) hermetiske grønnsaker.

Anonymkode: 757ff...3da

Skrevet

Det er flere matvarer jeg ikke er veldig begeistret over, men jeg har foreløpig ikke smakt noe som er helt uspiselig. For min del handler det for det meste om hvordan man tilbereder det, og hvilken rett man bruker det i. Det er f. eks mange grønnsaker jeg ikke synes er veldig hyggelig å spise rått og for seg selv, men som smaker himmelsk når det er tilberedt og i en matrett. 

  • Liker 1
Skrevet
26 minutter siden, Camillapb skrev:

Spiser du gledelig blodpølse, lungemos osv?

Jeg gjør det. Men syns de har sukret blodpølsa altfor mye i butikken, det måtte bli en hjemmelaget en.

Anonymkode: 07f63...653

Skrevet
26 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det eneste jeg ikke liker er stangselleri, ellers liker jeg alt!

Anonymkode: d6587...79d

Det er forskjell på stangselleri. Om du velger de lysere, tykke stenglene, kan det hende du liker det for de er søtere. Er stenglene mørkt grønne og tynne er det en større utfordring.

Anonymkode: 07f63...653

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Satt her og prøvde å komme på noe jeg ikke liker, kom ikke på noenting. Hører jo stadig om folk som ikke kan fordra visse matvarer, virker som de fleste har en liste over ting de ikke liker.

Er ingen snobbete connoisseur og er storfornøyd med ei brødskive med leverpostei, men misliker heller ikke noen mat så lenge råvarene er fresh og tilberedt av noen som kan det (ikke ferdigmat/Toro). Smalahove, haggis, skarpe oster, kimchi, koriander, skalldyr, pickles, jo mer pikant smak jo bedre!

Flere som liker alt?

Anonymkode: c0c03...136

Har du smakt «alt»?

Gordon Ramsey virker som noen som «spiser alt». Har reist verden rundt og spist mye rart. Men ekstra vellagra rakfisk i Norge spyttet han ut 😅😂

https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/mat/ramsay---norge-sjokkerer/72771268/amp

Anonymkode: b0c80...4b6

  • Liker 1
Skrevet
26 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Har du smakt «alt»?

Gordon Ramsey virker som noen som «spiser alt». Har reist verden rundt og spist mye rart. Men ekstra vellagra rakfisk i Norge spyttet han ut 😅😂

https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/mat/ramsay---norge-sjokkerer/72771268/amp

Anonymkode: b0c80...4b6

Ikke meg du spør, men det har jeg faktisk ikke smakt! Men kvalifiserer det som mat egentlig når det er råttent? Jeg tenker at fermenterte ting ikke helt passer for alle, jeg får mageproblemer av fermenterte grønnsaker.

Anonymkode: 07f63...653

Skrevet

Hei Ts. 

Jeg er altetende. Har alltid syntes det er merkelig at så mange voksne mennesker ikke liker det ene eller det andre. 

Nå er det sånn at det er noen ting jeg ikke synes er kjempegodt og derfor aldri kjøper inn sånn som pesto. Men får jeg det servert eller det er det eneste jeg kan velge mellom, da spiser jeg det. Ellers kommer jeg ikke på noe jeg ikke liker. 

Nå har det dessverre blitt sånn at det er en del ting jeg ikke kan spise på grunn irritabel tarm, sliter med mye plager i magen så må da spise glutenfritt, unngå løk, hvitløk, egentlig alle mulig type løk osv + noen andre matvarer også. 

Anonymkode: bd450...c92

Skrevet
19 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ikke meg du spør, men det har jeg faktisk ikke smakt! Men kvalifiserer det som mat egentlig når det er råttent? Jeg tenker at fermenterte ting ikke helt passer for alle, jeg får mageproblemer av fermenterte grønnsaker.

Anonymkode: 07f63...653

Gjæring må til for å fremstille øl, vin, brød, ost, yoghurt, kakao og soyasaus. Bare ikke si det høyt, så går det nok ned.

Anonymkode: 757ff...3da

Skrevet
39 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Gjæring må til for å fremstille øl, vin, brød, ost, yoghurt, kakao og soyasaus. Bare ikke si det høyt, så går det nok ned.

Anonymkode: 757ff...3da

Fungerer ikke så bra noe av dette heller egentlig, men liker det gjør jeg.

Anonymkode: 07f63...653

Skrevet

Jeg liker nesten alt, men ikke alt i alt. Jeg liker feks fersk paprika på skive med gulost, men ikke i salat eller varmebehandlet feks på pizza eller i gryte. Jeg kan spise det hvis jeg må, men velger det helst bort. Liker heller ikke paprikapotetgull.

Vil helst også slippe å spise ertesuppe.

Ellers spiser jeg egentlig det meste. 

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Har du smakt «alt»?

Gordon Ramsey virker som noen som «spiser alt». Har reist verden rundt og spist mye rart. Men ekstra vellagra rakfisk i Norge spyttet han ut 😅😂

https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/mat/ramsay---norge-sjokkerer/72771268/amp

Anonymkode: b0c80...4b6

«Mistet» han ikke et øyeeple på gulvet også, da han ble servert smalahove? 

Anonymkode: f2615...253

Skrevet

Du starter jo tråden med å fortelle oss at du ikke liker alt. Hvorfor er det rarere at jeg ikke spiser reker enn at du ikke spiser ferdigmat? 

Anonymkode: 7dab6...021

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...