Gå til innhold

Hva liker du som tilbehør til pølsene dine? Og har du noen triks?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker på pølser man tradisjonelt har i brød/lompe. 

Hva slags pølser foretrekker du? Hva slags tilbehør liker du best? 

Har du noen triks for å få mye tilbehør på pølsa? 

Har du noen triks til steking/koking? 

Skrevet

Rekesalat, rå løk, sprø stekt løk, agurkmux, bacon, Salsa.... Nom, jeg må ha pøse til middag i morgen 

Anonymkode: 77f24...8de

Skrevet

Kokt wiener i lompe med idun ketsjup og Johnnys søt sterke sennep 😎

Skrevet
2 minutter siden, SVK skrev:

Har du noen triks for å få mye tilbehør på pølsa? 

    Se svar i den andre tråden din. ;) 

Skrevet
Just now, Hoppetaujenta said:

    Se svar i den andre tråden din. ;) 

Takk! Så det rett etter jeg lagde tråden. 

Poster tipset ditt her slik andre også kan få kose seg:

Enkelt: man fyller brødet i motsatt rekkefølge: alt av ketchup/sennep/rekesalat/sprøstekt løk i bunnen
og pølsa oppå. Gjerne bruk et maxibrød, for da får du plass til mere.  :tommelopp: 
Hilsen ei som er dreven i faget og lykke til!

Skrevet

Jeg liker best stekt pølse.  Det beste tilbehøret er hjemmeplaget potetstappe og syltet rødløk.  Et tips:  Lag stappe av vanlig potet, og tilsett en halv eller 1 søtpotet -  og hvitløk.  Det er kjempegodt!  

 

Skrevet

Jeg er veldig fan av den «klassiske» grillpølse i brød, med ketchup og sprøstekt løk 😋 

 Men om sommeren er vi glade i å bruke mer «spesialpølser» som ventepølse når vi griller. Det er veldig godt med tsatziki på (helst hjemmelaget). 

Anonymkode: 82998...b53

Skrevet

Jeg foretrekker Gilde wienerpølser og jeg vil "bare" ha mykstekt løk, litt ketsjup og mye sennep på den. Pølsebrødene med åpning midt oppå er lettere å fylle enn de med åpning på siden.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Takker for svar!

Varierer litt hva jeg har som tilbehør. Til uka skal jeg ha trøffelmajones, sprøstekt løk og bacon. Brioche pølsebrød. :spise:

Endret av SVK
Skrevet

Jeg bruker ikke vanlige søte myke pølsebrød, de smaker ikke godt med mindre de er grillet. 

Jeg varmer wienerpølser i vann med litt rå løk i. Det blir bedre smak på pølsene. Så bruker jeg franske pølsebrød med åpning oppe, og fyller i litt ketsjup, sterk sennep og hakket rå løk oppi før pølsa. Ellers griller jeg vanlig pølsebrød og har på ketsjup, sennep og rekesalat. Da legge jeg alltid lompe over. Eller jeg gjør det på måten Hoppetaujenta gjør det.

Spiser også pølser med bacon og potetstappe. Har da ketchup, sennep og sprø løk

Skrevet

Er så glad i rå løk (og selvfølgelig ketchup) på pølser. Lukter sikkert ikke godt av kjeften min etterpå, men det får våge seg.. Av en eller annen grunn syns jeg pølsene blir bedre hvis man steiker dem uten fett i panna. Må bare stå og rulle dem fram og tilbake. Jeg har også en airfryer som er kjempehendig til pølsesteiking! For å få så mye tilbehør som mulig til å ikke ramle av prøver jeg egentlig bare å få tak i så store pølsebrød som mulig 😃

 

Skrevet

Helst grillet (men også kokt) pølse i brød og lompe. Lompa skal utenpå brødet. Potetsalat, syltet rødløk og aioli (med sennep i). Og gjerne en dæsj ketchup på toppen.
 

 

Anonymkode: 24b2f...f24

Skrevet

Meksikansk salat fra pose og fetaost 😊

Skrevet

Tomatsalsa fra Rema, hakka frisk agurk, ost, sterk og sukkerfri sennep, hakka rå sjalottløk. 

Anonymkode: 0693e...6cb

Skrevet

Rekesalat, rå løk, sprøstekt løk, potetsalat, potetstappe osv, går det mest i her 😄 Også Bergbys søt sennep, og ketchup!

Anonymkode: ec1b8...aa1

Annonse
Skrevet

kokt kylling og kalkun grillpølse i fransk pølsebrød. Har i most avocado med salt, finhakkede tomater med løk og koriander nederst på brødet så har i pølsa og på toppen ketchup og majones. 

Naaaam...verdens beste pølser. 

Anonymkode: 03755...be7

Skrevet

Liker best stekt pølse, men Finnsbråten Wiener kan gå an. Lager noe som bare blir kalt gugge her i huset, det er en blanding av maiones, dion senep og ketshup. Høres kanskje rart ut, men det er kjempe godt. 

Skrevet

Baconost, sennep, ketchup og sprøstekt løk. 

Skrevet

Smører dijon-sennep i brødet, så putter jeg i rekesalat, så wiener, ketchup, rå løk, bergbys søt sennep, sprøstekt løk.

 

Anonymkode: 66952...f2d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...