Gjest Trulselinemor Skrevet 24. juli 2005 #1 Skrevet 24. juli 2005 Vi skal bestille koldtbord til helgen. Han jeg snakket med sa at dersom noe av det som stod på listen ikke falt i smak, kunne jeg velge noe annet. Hva passer seg å ha på koldtbord?
Gjest gjest1 Skrevet 24. juli 2005 #2 Skrevet 24. juli 2005 Flere typer salater, både majonesbaserte og grønne. Kylling/kalkun, oppskåret skinke, roastbiff, røkt laks, gravlaks, hel stekt laks, eggerøre, spekemat, godt brød. Dette er vel noe av det man finner på et klassisk koldtbord, men det kan jo være gøy å ta med noe nytt også. Fex couscous-salat, marinerte scampi, kamskjell, fylt paprika, fylte champignon.
Arkana Skrevet 24. juli 2005 #3 Skrevet 24. juli 2005 I tillegg til det som er nevnt over her: en pai eller to (varm eller kald), gjerne enkel varmmat som gryterett, grillet kylling, små kjøttboller i tomatsaus, oppskåret frukt, grønnsaker/potetgull/tortillachips med forskjellige diper, aïoli/guacamole e.l., coleslaw, god postei, marinerte oliven/fetaost, forskjellige oster, smørbrødkake, krabbekaker +++
Gjest Embla s Skrevet 24. juli 2005 #4 Skrevet 24. juli 2005 Vet jeg er håpløst gammeldags, men jeg syns faktisk rekekabaret er godt på koldtbord :rødme:
Gjest gjest1 Skrevet 24. juli 2005 #5 Skrevet 24. juli 2005 Embla, at jeg kunne glemme Cabaret! Er også veldig glad i det, var lørdagskosen vår sent på 70-tallet, før pizza og risotto tok over
Gjest Gjest Skrevet 25. juli 2005 #6 Skrevet 25. juli 2005 Jeg ville forhørt meg om hva slags brød de bruker å ha... synes ofte det er sånn utrolig kjedelig ferdigoppskjært brød og loff til koldbord, og det er så mye bedre med godt brød! Ellers er det godt å ha noe med litt kraftig smaker, som hvitløksbrød, kjøttboller med chilli, tomatsalat med mozarella, løk og balsamico... mmmm
Minimor Skrevet 25. juli 2005 #7 Skrevet 25. juli 2005 Karbonade, kalde selvsagt. Ser ikke det er skrevet opp. Det er jo typisk koldtbord. :grine2:
Gjest Trulselinemor Skrevet 25. juli 2005 #8 Skrevet 25. juli 2005 Karbonader stod på listen, så det beholdt vi. Alt som har med fisk å gjøre, tok vi vekk. Karbonadene må selvfølgelig være varme.
Gjest Gjest Skrevet 25. juli 2005 #9 Skrevet 25. juli 2005 Tok bort all fisken??? Hvorfor det? Forøvrig; maaaaaasse eggerøre... Alle spsier det, de mest kresne også, lag derfor opp ekstra fat med dette/bestill ekstra. Det skal jeg påtvinge i mors og fars selskap i august, for jeg er vegeterianer og spiser stort sett det og loff
Gjest Bellatrix Skrevet 25. juli 2005 #10 Skrevet 25. juli 2005 Hvorfor har dere tatt bort all fisken? Synes det hører med.
Gjest Trulselinemor Skrevet 26. juli 2005 #11 Skrevet 26. juli 2005 Ingen av oss spiser røket laks. Det var den eneste fisken som var med. Ellers så er vi ikke så veldig glad i fisk noen av oss.
Scheherazade Skrevet 26. juli 2005 #12 Skrevet 26. juli 2005 Dere gjør jo selvsagt som dere vil, men JEG er kjempeglad i røkelaks og ville nesten blitt litt skuffet dersom det ikke var på koldtbordet.
Gjest Trulselinemor Skrevet 26. juli 2005 #13 Skrevet 26. juli 2005 Dere gjør jo selvsagt som dere vil, men JEG er kjempeglad i røkelaks og ville nesten blitt litt skuffet dersom det ikke var på koldtbordet. ← Det forstår jeg. Men så lenge jeg vet at ingen spiser røkelaks, så er det ingen vits å ha det med. Det blir jo bare havnen i søpla.
Gjest Gjesta Skrevet 27. juli 2005 #14 Skrevet 27. juli 2005 Det ligger masse koldtbordtråder inne på bryllupssidene.........
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå